• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΕΔ3
Νέο Βρετανικό 1-2 με τον Dixon στην κορυφή
Νέα 30/04/2022 - 13:21

Ο Jake Dixon παραμένει αήττητος στην κατηγορία Moto2 αυτό το Σαββατοκύριακο στο Red Bull Gran Premio de España αφού σημείωσε 1:41.556 στις τελευταίες φάσεις των ΕΔ3 και ήταν πάλι ο ταχύτερος. Όπως και στις ΕΔ1 την Παρασκευή, ο Sam Lowes έκανε ένα βρετανικό 1-2 χάρη στο 1:41.568 του, με τον Βέλγο Barry Baltus τρίτο (1:41.598).


Μόνο 0,123 δευτερόλεπτα ήταν η διαφορά  της πρώτης εξάδας, που ολοκληρώθηκε από τους Marcel Schrötter, Pedro Acosta και Joe Roberts, ενώ ο Fermin Aldeguer και ο Ai Ogura ήταν και οι δύο μόλις λίγο περισσότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από το ρυθμό, στην έβδομη και όγδοη θέση. Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Celestino Vietti έδωσε μάχη για να μπει στην πρώτη 14άδα για τις ΚΑΤ2, και το πρόωρο πρόβλημα με την κίνηση που βρήκε στην πίστα δεν τον βοήθησε, αλλά ο Ιταλός τελικά σημείωσε έναν χρόνο γύρου αρκετά καλό για τη 10η θέση, πίσω από τον Αργεντίνο, Gabriel Rodrigo. 


Ο άλλος διεκδικητής του τίτλου, Tony Arbolino, πέρασε στην 11η θέση με τον Augusto Fernandez να είναι 12ος. Ο τραυματίας αναβάτης της Flexbox HP40, Aron Canet, κατάφερε να είναι 13ος παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκε o ταχύτερος γύρος του λόγω παραβίασης ορίων πίστας και τον είδαμε να κρατάει το χέρι του πονώντας στο τέλος των ΕΔ3. Την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2 πήρε ο Lorenzo Dalla Porta. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα