• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: MotoGP ΕΔ4
Bagnaia και Quartararo στις 2 πρώτες θέσεις
Νέα 30/04/2022 - 15:28

Ο Francesco Bagnaia φτάνει στις κατατακτήριες δοκιμές μετά από έναν ακόμη ταχύτερο γύρο, αυτή τη φορά με 1:37.517 στις ΕΔ4. Όπως και στην προηγούμενη περίοδο δοκιμών της ημέρας, ο Fabio Quartararo, ο οποίος πειραματίστηκε με το σκληρό πίσω ελαστικό Michelin στην πρώτη του έξοδο, ήταν ελαφρώς πιο αργός κατά 0,083 δευτερόλεπτα.

Ο Joan Mir, ο οποίος επίσης είχε ήδη κλείσει τη θέση του στις ΚΑΤ2, έκανε μια περιήγηση στο χαλίκι στην 13η στροφή στο 12ο λεπτό. Ωστόσο, αυτό ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είχε καταφέρει ένα εξαιρετικό σώσιμο όταν το μπροστινό μέρος της GSX-RR του άρχισε να πιέζεται πολύ στα φρένα.


Ο Ισπανός θα έγραφε 1:37.762 ακριβώς στο τέλος των ΕΔ4, ένας χρόνος που τον άφησε τρίτο στην κατάταξη, μπροστά από τον Marco Bezzecchi και τον Miguel Oliveira, με τους δύο τελευταίους αναβάτες να περνούν από τις ΚΑΤ1 λίγο αργότερα. 


Ο Aleix Espargaro έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του είχε τον ομόσταυλό του, Maverick Vinales. Ο Brad Binder έβαλε και τις δύο εργοστασιακές ΚΤΜ στην πρώτη δεκάδα, παίρνοντας την όγδοη θέση. Την δεκάδα έκλεισαν οι Johann Zarco και Enea Bastianini. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα