• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP ΕΔ4
O Quartararo μπροστά από τον Bagnaia
Νέα 25/06/2022 - 15:24

Ο Fabio Quartararo έφτασε στην κορυφή στην τελευταία περίοδο δοκιμών πριν από τις κατατακτήριες στο Motul TT Assen. Οι ΕΔ4 μετατράπηκαν σε μονομαχία μεταξύ του Γάλλου αναβάτη και του Francesco Bagnaia, με τον τελευταίο να είναι ο ταχύτερος από τους δύο με 1:32.578 όταν η καρό σημαία άρχισε να κυματίζει σε ένα συννεφιασμένο TT Circuit Assen.

Ωστόσο, ο Quartararo στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση, με 1:32.478, ακριβώς ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος από το Bagnaia στην τελευταία του προσπάθεια. Ο Jack Miller έφερε και τις δύο εργοστασιακές Ducati στις τρεις πρώτες θέσεις με το 1:32.811 που πέτυχε στα τελευταία στάδια.


Με τις δοκιμές της Παρασκευής να επηρεάζονται από τη βροχή, υπήρξαν πολλοί πειραματισμοί με διαφορετικά ελαστικά της Michelin. Ο Quartararo, ο οποίος είχε μια έξοδο στη μέση των ΕΔ4  στο Geert Timmer Chicane, έκανε τον ταχύτερο γύρο του με μεσαίο εμπρός και σκληρό πίσω ελαστικό, ενώ ο Bagnaia πέρασε ολόκληρη την περίοδο δοκιμών με έναν συνδυασμό μαλακού-σκληρού. Ο ταχύτερος των ΕΔ3, Aleix Espargaro, κατέλαβε την τέταρτη θέση των ΕΔ4 με 1:32.855, με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνεται από τον Miguel Oliveira με 1:32.899.

O Jorge Martin έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Enea Bastianini. O Maverick Viñales πήρε την όγδοη θέση και την δεκάδα έκλεισαν οι Brad Binder και Luca Marini. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Wayne Rainey ξανά επάνω στην YZR500 μετά από 30 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα