• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ Αγώνα έκανε ο Ντίνος Μαυρόπουλος στην SSP300 στις Σέρρες
Στην κατηγορία SSP300, με 1:24.263
Νέα 13/06/2023 - 13:12

Με ρεκόρ αγώνα στην κατηγορία SSP300, με 1:24.263 και μόλις 0.123s από το απόλυτο ρεκόρ πίστας, έφυγε από τον 2ο Αγώνα του Βαλκανικού και Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο 14χρονος Ντίνος Μαυρόπουλος, που είναι και ο Πρωταθλητής Βαλκανίων του 2022.

Μετά την 1η θέση στο Πανελλήνιο και την 2η στο Βαλκανικό το Σάββατο, στον 1ο Αγώνα του διημέρου, ο οδηγός της Yamaha R3 πάλεψε με τους Τούρκο Mert Konuk αρχικά, ενώ όταν ο Γιάννης Περιστεράς πέρασε στην 1η θέση, κατάφερε να τον ακολουθήσει και να βελτιώσει σημαντικά τον ατομικό του χρόνο, κατά 1.1 δευτερόλεπτα. Τερμάτισε τελικά δεύτερος, μόλις 0.072 του δευτερολέπτου από την καρό σημαία, αλλά σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, που με 1:24.263 είναι νέο ρεκόρ πίστας σε διάρκεια Αγώνα και σε απόλυτα νούμερα, ένας εξαιρετικός χρόνος για μοτοσυκλέτα 300 κ.εκ.! 

Ο νεαρός οδηγός δήλωσε: “Πετύχαμε τον στόχο μας ο οποίος ήταν να κατεβάσουμε κι άλλο τον χρόνο μας. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και τους χορηγούς μου για τη στήριξη τους. Προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU στην Τσεχία”. 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν: @arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @vgrteamgeorgakopoulos

Επόμενο άρθρο »

Τί θα κάνει ο Acosta του χρόνου;

« Προηγούμενο άρθρο

The (first) king is gone but he's not forgotten

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα