• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα Ducati Corse R&D - Factory MX Team παρουσιάστηκε στη Madonna di Campiglio
Νέα 22/01/2024 - 19:23

Η Ducati Corse παρουσίασε επίσημα τη νέα μοτοσυκλέτα Off-Road κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Campioni in Pista στη Madonna di Campiglio με την αποκάλυψη της Desmo450 MX.

Η Desmo450 MX θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross Pro Prestige MX1 το 2024, με κύριο στόχο να αποκτήσει δεδομένα και πληροφορίες προκειμένου να εξελιχθεί η μοτοσυκλέτα έτσι ώστε να είναι έτοιμη να κάνει το βήμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μέλλον.

Ο Αλεσάντρο Λουπίνο θα λάβει μέρος σε όλους τους Γύρους του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Λουπίνο είναι οκτώ φορές πρωταθλητής Ιταλίας, ενώ έχει κερδίσει επίσης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 85cc και τον Παγκόσμιο τίτλο MXON.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MX Antonio Cairoli θα παίξει επίσης μεγάλο ρόλο σε αυτό το έργο ως δοκιμαστικός αναβάτης, ενώ η ομάδα Ducati Corse R&D – Factory MX θα διευθύνεται από τους Corrado και Marco Maddii. Το χρώμα της φετινής Desmo450 MX διαθέτει τις ίδιες λεπτομέρειες γραφικών που συναντάμε στις μοτοσυκλέτες του MotoGP και στο World Superbike Championship.

Η όνομα 450 Desmo είναι επίσης ορατό, καθώς και η βασική χορηγία Monster Energy με το μαύρο, άσπρο και φωτεινό πράσινο λογότυπο των νυχιών. Το Off-Road Project θα διαχειρίζεται ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ducati Corse, Paolo Ciabatti, και οι μοτοσυκλέτες πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην πίστα στις 16-17 Μαρτίου στη Μάντοβα για τον εναρκτήριο Γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος Motocross Pro Prestige MX1.

Ο στόχος αυτής της πρώτης σεζόν αγώνων είναι κυρίως η απόκτηση δεδομένων και πληροφοριών στους αγώνες για να συμβάλει στην ανάπτυξη της Desmo450 MX που θα βγει στην παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Campioni in Pista: Οι ομάδες MotoGP και WorldSBK 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Campioni In Pista: ξεκίνησε η εκδήλωση της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα