• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring 125cc Αγώνας: Νικητής ο Faubel
Χρειάστηκε photo-finish για να βγει πρώτος!
Νέα 17/07/2011 - 14:06

Ο Hector Faubel (Bankia Aspar) κέρδισε στο Γερμανικό Grand Prix κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή εκκίνησης-τερματισμού και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος. Ο Faubel είχε μια έντονη μονομαχία με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia Ajo) στους δύο τελευταίους γύρους του αγώνα και χρειάστηκε η εικόνα του photo-finish (2η φωτογραφία) για να καθορίσει ποιος από τους δύο ήταν πρώτος.

Βρέθηκαν πλάι-πλάι λίγο πριν τον τερματισμό και τελικά ο Ισπανός ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση επειδή είχε τον ταχύτερο γύρο σε σχέση με τον Zarco. Η ανύπαρκτη διαφορά χρόνου μεταξύ τους, όπως μπορείτε να δείτε στο συνοδευτικό έγγραφο στο τέλος, δείχνει το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλαν και οι δύο αναβάτες.

Να σημειώσουμε ότι ο Faubel είχε να κερδίσει από το Grand Prix της Καταλονίας το 2007.

 

Μεγάλος «χαμένος», αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), o οποίος ξεκίνησε από την pole position και ήταν επικεφαλής μέχρι λίγο πριν το τέλος όπου η έλλειψη εμπειρίας τον έκανε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Όμως ο νεαρός Ισπανός αναβάτης, ο οποίος είχε διαφορά μόλις 0.272 δευτερόλεπτα από τους δύο πρώτους, έδειξε ότι έχει το ταλέντο και την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει.

 

Τέταρτος ήταν ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) που πάλεψε ως το τέλος για αυτή τη θέση με τους Luis Salom (RW GP Racing) που τερμάτισε πέμπτος και Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton) που ήταν έκτος. Και εδώ είχαν μια έντονη μονομαχία η οποία κράτησε ως τον τερματισμό.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), Danny Kent (Red Bell Ajo Motorsport) και Niklas Ajo (TT Motion Events Racing).

Να σημειώσουμε ότι ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) έπεσε επτά γύρους πριν το τέλος και εγκατέλειψε ενώ προσπαθούσε για μια θέση στο βάθρο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας στο σχετικό συνοδευτικό αρχείο

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2 Αγώνας: Ο Marquez πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό Sachsenring: Στιγμές από την 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα