• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Del Torchio: «Ο Rossi δεν ήταν τυχερός»
Αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε
Νέα 08/12/2011 - 12:58

Ο Gabriele Del Torchio, ο Πρόεδρος της Ducati Motor Holding, παρέστη στην έκθεση της Μπολόνια για να παρουσιάσει επίσημα την 1199 Panigale και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Εκτός από τα στοιχεία των πωλήσεων, τα οποία για το 2011 είναι αυξημένα κατά 30% συγκριτικά με πέρσι (με καλύτερες αγορές αυτές της Βόρειας Αμερικής, της Ιταλίας και της Γερμανίας), ο Del Torchio αναφέρθηκε και στην ομάδα της Ducati στο ΜotoGP αλλά και στον Valentino Rossi. 

 

Αναφορικά με τον «Vale», ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής εταιρείας δήλωσε: 

«Ήταν μία χρονιά που γνώρισε ο ένας τον άλλο. Έπρεπε να μάθουμε το στυλ οδήγησης του Rossi και αυτός να μάθει εμάς. Έκανε σπουδαία δουλειά. Όμως δεν είχαμε αυτό που ο Μέγας Ναπολέων συνήθιζε να λέει στους στρατηγούς του: δεν είχαμε τύχη*.

Ήμασταν πολύ άτυχοι. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη. Η καινούργια μοτοσυκλέτα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Τα τεστ ήταν ενθαρρυντικά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά», κατέληξε.  

 

* Η έκφραση που χρησιμοποίησε στα Ιταλικά ο Del Torchio ήταν «Il fattore “C”». Πρόκειται για έναν ιδιωματισμό που σημαίνει «τύχη». Μια λεπτομέρεια. Το γράμμα «C» είναι το πρώτο της λέξης η οποία στα Ιταλικά σημαίνει τον πισινό.

 

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha Tech 3 θα δημιουργήσει νέο πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Θα εγχειριστεί ξανά ο Fabrizio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα