• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Έγινε της ...Yamaha
Πολύ δυνατές παρουσιάζονται οι Yamaha στη Jerez. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ο Jorge Lorenzo με την M1 που χρησιμοποιεί λάστιχα της Michelin βελτίωσε σχεδόν κατά τρία δέκατα το ρεκόρ πίστας που έχει από το 2005 ο Rossi.
Νέα 28/03/2008 - 00:00
  • O Edwards ταχύτερος στην 1η περίοδο
  • Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα

    Πολύ δυνατές παρουσιάζονται οι Yamaha στη Jerez. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ο Jorge Lorenzo με την M1 που χρησιμοποιεί λάστιχα της Michelin βελτίωσε σχεδόν κατά τρία δέκατα το ρεκόρ πίστας που έχει από το 2005 ο Rossi.

    Μόλις 43 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του βρέθηκε ο Valentino Rossi με την Yamaha που χρησιμοποιεί ελαστικά της Bridgestone. Άλλη μια M1 βρέθηκε στην τρίτη θέση, αυτή του Colin Edwards, της «δορυφορικής» Tech 3.

    Και σε αυτήν την περίοδο ο ταχύτερος αναβάτης της Honda ήταν ο Nicky Hayden που τρέχει με την RC212V του 2008. Τον ακολούθησε ο ομόσταβλός του στην Repsol Honda Dani Pedrosa. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Lorenzo. Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Rossi που μετράει 5 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη

    Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Rossi που μετράει 5 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αυστραλός αναβάτης, ο οποίος είχε και ανώδυνη πτώση στη στροφή 7, ήταν ο μοναδικός που δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο που σημείωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας των δοκιμών.

    Andrea Dovizioso και James Toseland συμπλήρωσαν την πρώτη οκτάδα, με τον τελευταίο να έχει πτώση χωρίς συνέπειες.

    Ο Loris Capirossi ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Suzuki χρησιμοποιώντας μια «υβριδική» μοτοσυκλέτα στην οποία χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από την περσινή GSV-R.

    Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήθηκε η Kawasaki με τον John Hopkins να είναι μόλις 14ος. Ο Hopper δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα, αλλά είναι σαφώς σε καύτερη κατάσταση.

    Ο Melandri εξακολουθεί να δυσκολεύεται πάνω στην Desmosedici, όντας 1,5 δευτερόλεπτο πιο αργός από τον πρώτο, ενώ ο πιο αργός αναβάτης και στις δυο περιόδους ήταν ο Toni Elias με την Ducati GP8 της «δορυφορικής» Alice.

    Ο Ισπανός μπορεί να υπερηφανεύεται μόνο για τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα της δεύτερης περιόδου (280,082km/h).

    Επόμενο άρθρο »

    Jerez: Η απάντηση της Honda

    « Προηγούμενο άρθρο

    Welcome το «Lorenzo`s Land»

    Χορηγοί