• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Welcome το «Lorenzo`s Land»
Ξεχωριστή σημασία έχει ο αγώνας της Jerez για τον Jorge Lorenzo. O 20χρονος Ισπανός ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε και την αυτοβιογραφία του, θα τρέξει για πρώτη φορά μπροστά στους συμπατριώτες του οδηγώντας μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας.
Νέα 27/03/2008 - 00:00
Ξεχωριστή σημασία έχει ο αγώνας της Jerez για τον Jorge Lorenzo. O 20χρονος Ισπανός ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε και την επίσημη αυτοβιογραφία του, θα τρέξει για πρώτη φορά μπροστά στους συμπατριώτες του οδηγώντας μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας.

Η εμφάνισή του στο Qatar τού έχει δώσει φτερά. Έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κάπου μέσα του πιστεύει ότι την Κυριακή 30/3 η σημαία 'Lorenzo's Land' θα υψωθεί και πάλι στα εδάφη της Jerez.

Στη συγκεκριμένη πίστα, το 2002 και σε ηλικία μόλις 15 χρόνων ο Lorenzo έγινε ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης στην ιστορία που πήρε μέρος σε GP. Τα προηγούμενα δυο χρόνια, οι νίκες που πήρε στα 250cc τον έκαναν ...εθνικό ήρωα στην Ισπανία.

«To Qatar ήταν απίστευτο και κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Αισθάνομαι εξαιρετικά και ανυπομονώ για τον αγώνα της Jerez. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πήγαινα στον δεύτερο αγώνα της καριέρας μου στα motoGP από τέτοια θέση στη βαθμολογία. Όπως και να χει πάντως γνωρίζω πολύ καλά ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μένα στη Jerez. Πρέπει να δολέψω πολύ σκληρά στις ελεύθερες δοκιμές αν θέλω να ζήσω ξανά την εμπειρία του Qatar. Τον Νοέμβριο στις δοκιμές που έκανα αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, αλλά τον Φεβρουάριο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έκανα μερικούς από τους καλύτερους γύρους του χειμώνα. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα είμαι ακόμα ταχύτερος», δήλωσε ο αναβάτης της Fiat Yamaha και πρόσθεσε: «Πέρσι έκανα φανταστικό αγώνα στη Jerez. Πήρα την pole position και τη νίκη, ενώ είχα νικήσει και το 2006,οπότε έχω εξαιρετικές μνήμες από τη συγκεκριμένη πίστα. Είναι μια ιδιαίτερη πίστα για μένα. Είναι το σπίτι μου, τη γνωρίζω πολύ καλά και είναι η πίστα όπου το 2002 πήρα μέρος στο πρώτο μου GP. Επίσης είναι το πρώτο μέρος στο οποίο έβαλε τη σημαία 'Lorenzo's Land'! Θα είναι πάντα στην καρδιά μου». Νικητής έφευγε από τη Jerez τα δυο τελευταία χρόνια ο Lorenzo

Νικητής έφευγε από τη Jerez τα δυο τελευταία χρόνια ο Lorenzo

Αναφερόμενος τέλος στην πίστα αυτή καθ' αυτή ο Lorenzo είπε: «Είναι μια αρκετά τεχνική πίστα και μου αρέσει πολύ. Το πιο σημαντικό ρόλο σε αυτήν την πίστα δεν τον παίζει η ιπποδύναμη. Ένας αναβάτης μπορεί να πάρει τη νίκη στις στροφές. Το Qatar άλλαξε τα πάντα για μένα και τώρα ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο μπροστά στους συμπατριώτες μου».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Ο Edwards δίνει τον ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Dovi ενόψει Jerez

Χορηγοί