• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Ο Edwards δίνει τον ρυθμό
Στην πίστα της Jerez δεν μετράει η τελική ταχύτητα, αλλά η γεμάτη απόδοση του κινητήρα και το καλό στήσιμο της μοτοσυκλέτας.
Νέα 28/03/2008 - 00:00
Στην πίστα της Jerez δεν μετράει η τελική ταχύτητα, αλλά η γεμάτη απόδοση του κινητήρα και το καλό στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

Ο Colin Edwards με την YZR-M1 της «δορυφορικής» Tech 3 και τελική ταχύτητα στα 275,2km/h σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής. Θυμίζουμε ότι τόσο αυτός όσο και ο ομόσταβλός του, James Toseland (σημείωσε τον 11ο χρόνο) δεν έχουν ακόμα στη διάθεσή τους τον νέο κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες.

Ο «Texas Tornado» που πέρσι είχε τερματίσει στην τρίτη θέση, ήταν ένα δέκατο ταχύτερος από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner, ο οποίος στη Jerez δεν έχει ανεβεί ποτέ στο πόντιουμ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκε.

Τρίτος ήταν ο Valntino Rossi, με την τελική της M1 να είναι πολύ κοντά σε αυτήν την Desmosedici (281km/h ο Stoner, 279,4 ο Rossi). Oι τρεις τους ήταν και οι μοναδικοί αναβάτες που σημείωσαν χρόνους μέσα στο 1'40".

Ενθαρρυντικά δείγματα γραφής από τον Nicky Hayden που σημεώσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο οδηγώντας την RC212V του 2008. Μια θέση πιο κάτω βρέθηκε ο Jorge Lorenzo. Την πρώτη οκτάδα συμπλήρωσαν οι Andrea Dovizioso, Dani Pedrosa και Chris Vermeulen.

Τι κρατάμε από την πρώτη περίοδο; Τη δυναμική της Michelin με πέντε αναβάτες στην πρώτη οκτάδα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι η διαφορά των πρώτων έντεκα αναβατών δεν ξεπερνάει τα 9 δέκατα του δευτερολέπτου.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Η απάντηση της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Welcome το «Lorenzo`s Land»

Χορηγοί