• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Dovi ενόψει Jerez
Μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στα motoGP στον αγώνα του Losail, ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για την Jerez, μια πίστα που όπως λέει δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του.
Νέα 26/03/2008 - 00:00
Μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στα motoGP στον αγώνα του Losail, ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για την Jerez, μια πίστα που όπως λέει δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του.

Στο Qatar, ο νεαρός Ιταλός τερμάτισε στην 4η θέση με την RC212V της JiR Team Scot, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον πολυπρωταθλητή, Valentino Rossi, τον οποίο και πέρασε λίγες στροφές πριν το τέλος του αγώνα.

«H πίστα της Jerez δεν είναι από τις αγαπημένες μου, αλλά με την μοτοσικλέτα των motoGP τα πήγα πολύ καλά στις δοκιμές όντας σταθερός και σημείωσα κάποιους πολύ καλούς χρόνους. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορώ να πάω πολύ καλά και τώρα που έχω κάνει τον πρώτο μου αγώνα έχω μάθει αρκετά πράγματα που μπορείς να μάθεις μόνο όταν συναγωνίζεσαι με άλλους αναβάτες στην πίστα», δήλωσε ο 22χρονος αναβάτης από το Forli και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο γιατί όλοι οι οδηγοί θέλουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Νομίζω ότι έχουμε ένα καλό βασικό set-up αλλά κατά τη διάρκεια των δοκιμών θα πρέπει να δουλέψουμε στο φρένο της μοτοσυκλέτας αλλά και στην επιτάχυνση από τις χαμηλές στροφές, εκεί γύρω στις 2.000-4.000 στροφές το λεπτό».

Στο μεταξύ, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Qatar, κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια στον ιταλικό Τύπο που θέλουν τον Dovi να αντικαθιστά τον Nicky Hayden το 2009 στην ομάδα της Repsol Honda.

Ο μάνατζερ του νεαρού οδηγού, Simone Batistella με δηλώσεις του τόνισε πως κανείς από την εργοστασιακή ομάδα δεν τον έχει προσεγγίσει και πως οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα με κανέναν. Όλα είναι όπως ήταν πριν την έναρξη της σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα», δήλωσε ο Batistella.

Tο συμβόλαιο του Nicky Hayden με την Repsol Honda λήγει στα τέλη του 2008.

Επόμενο άρθρο »

Welcome το «Lorenzo`s Land»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Χορηγοί