• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»
H σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Rizla Suzuki που αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Qatar κυρίως με το set-up των μοτοσυκλετών της.
Νέα 21/03/2008 - 00:00
H σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Rizla Suzuki που αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Qatar κυρίως με το set-up των μοτοσυκλετών της.

Ο Loris Capirossi τερμάτισε στην όγδοη θέση, πάνω από 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητής και μέχρι πρότινος ομόσταβλό του, Casey Stoner, ενώ ο Chris Vermeulen ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 17η θέση, έχοντας αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με το μπροστινό λάστιχο, λόγος για τον οποίο αναγκάστηκε να μπει στα pits για να το αλλάξει.

Παρά την δύσκολη αρχή, ο Capirex δεν χάνει το κουράγιο του και την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Είχαμε αρκετά προβλήματα, κυρίως με τα λάστιχα κατατακτήριων δοκιμών. Ξεκίνησα από την 13η θέση και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για μας, αλλά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε βαθμούς. Θέλουμε να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις και έχω εμπιστοσύνη στο peroject. Έχουμε δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε βρει το ιδανικό set-up. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της».

Ο πολύπειρος Ιταλός αγωνίστηκε στον νυχτερινό αγώνα του Qatar χρησιμοποιώντας την φετινή GSV-R με το περσινό αεροδυναμικό πακέτο.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Dovi ενόψει Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Road Atlanta Kevin Schwantz Suzuki School 2η μέρα

Χορηγοί