• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Josh Brookes στην θέση του John Hopkins
Αναμενόμενη η κίνηση της Crescent Fixi Suzuki
Νέα 15/02/2012 - 19:17

Ο αναβάτης των BSB Josh Brookes, επιβεβαίωσε ότι θα αντικαταστήσει τον τραυματία John Hopkins (βλ. σχετικά εδώ) στην Crescent Fixi Suzuki για το Πρωτάθλημα Superbike 2012, το οποίο θα ξεκινήσει στο Phillip Island από 24 έως 26 Φεβρουαρίου.   

 

Ο Hopkins έπεσε κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των δοκιμών στο Phillip Island και έσπασε το δεξί του χέρι, έτσι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον πρώτο γύρο της σεζόν και ο Paul Denning με τον Jack Valentine κάλεσαν τον Brookes να αντικαταστήσει τον Αμερικανό αναβάτη. O Brookes τρέχει με την Tyco Suzuki και ο Αυστραλός δείχνει η ιδανική επιλογή καθώς έχει εμπειρία από αγώνες τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όσο και στο Πρωτάθλημα Supersport.   

 

«Δεν ήταν κάτι εντελώς αναπάντεχο που πήρα την θέση», δήλωσε ο Brookes. «Σίγουρα η πτώση και ο τραυματισμός του John δεν ήταν στα πλάνα της Crescent, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι αναβάτης της Suzuki στην Μ. Βρετανία, είναι κατανοητό ότι θα ήμουν πρώτος στην λίστα για να καλύψω το κενό, ειδικά αφού είμαι εξοικειωμένος με την μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά της Pirelli». 

 

Πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ανήκω στις τάξεις της Suzuki και έχω κάνει μια σεζόν πάνω στην GSXR 1000. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στον Phillip Neil της TAS Suzuki, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Χωρίς την υποστήριξή του δεν θα τα κατάφερνα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θα οδηγήσω όσο πιο καλά μπορώ και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται».   

 

Ο Brookes θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και θα λάβει μέρος στις επίσημες δοκιμές SBK, από 20 έως 21 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Θετικό το πρώτο τεστ για την JIR

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Phillip Island, Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα