• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 – Moto3, επιστροφή στην πίστα!
Σήμερα στην Jerez η συνέχεια των δοκιμών
Νέα 16/02/2012 - 13:17

Μετά τις πρώτες δοκιμές στην Βαλένθια και οι δυο κατηγορίες οδεύουν προς τον νότο της Ισπανίας, στην Jerez, για τον δεύτερο γύρο των τριήμερων δοκιμών. Η πίστα της Ανδαλουσίας θα υποδεχτεί πάνω από 60 αναβάτες, οι οποίοι συνεχίζουν να προσαρμόζονται και να εξελίσσουν τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Οι Pol Espargaró και Tito Rabat της Pons Racing, ο αναβάτης της Marc VDS, Scott Redding, ο Andrea Ianonne της SpeedMaster, ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) και ο Claudio Corti της Italtrans Racing Team, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους από εκεί που σταμάτησαν, ενώ οι νεοφερμένοι της κατηγορίας όπως οι αναβάτες της JIR, Johann Zarco και Eric Granado, και ο Πρωταθλητής στα 125cc Nico Terol (Aspar Moto2) θα συνεχίσουν την προσαρμογή στους τετράχρονους κινητήρες.

 

Ο Marc Marquez θα απουσιάζει από τις δοκιμές, καθώς αναρρώνει από το πρόβλημα που είχε με την όρασή του, περιμένοντας να είναι 100% έτοιμος για να ανέβει στην Moto2 μοτοσυκλέτα (προπονείται σε motocross).

 

Οι αναβάτες της Moto3 συνεχίζουν τις δοκιμές πριν το ντεμπούτο της κατηγορίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με φαβορί για τον τίτλο τους Maverick Vinales της Avintia και Sandro Cortese της Red Bull KTM Ajo.

 

Οι δοκιμές ξεκινούν σήμερα και – όπως και την προηγούμενη φορά – οι χρόνοι θα είναι ανεπίσημοι και θα τους καταγράφουν οι ομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαιώθηκε το Estoril!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Tom Sykes ανεβάζει την Kawasaki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα