• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Tom Sykes ανεβάζει την Kawasaki!
Κόντραρε στα ίσια τον Checa
Νέα 16/02/2012 - 11:56

Η πραγματική έκπληξη των τριών τελευταίων ημερών στο τεστ των SBK, ήταν ο Tom Sykes. Ο Βρετανός αναβάτης έμεινε μόλις 1/10 πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Carlos Checa, πράγμα που αποτελεί εξαιρετικό οιωνό για τις επερχόμενες επίσημες δοκιμές, όταν η Pirelli θα φέρει τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες στον εναρκτήριο γύρο.

 

O Sykes ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις βασικές ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, τις οποίες και τελειοποίησε στα λίγα χειμερινά τεστ. Δούλεψε στις ζεστές θερμοκρασίες του Phillip Island με μικρές παραμετροποιήσεις και ρυθμίσεις, καθώς η θερμοκρασία άλλαζε.

 

Η δράση διακόπηκε αρκετές φορές τόσο λόγω των πτώσεων που σημειώθηκαν, όσο και εξαιτίας άγριων ζώων που έμπαιναν στην πίστα αρκετά συχνά!

 

Tom Sykes: «Η τρίτη ημέρα πήγε αρκετά καλά. Δοκιμάσαμε και πάλι πολλά πράγματα, σε ζεστές συνθήκες αυτήν την φορά. Δείξαμε σταθερότητα και βρήκαμε καλύτερη ισορροπία στη μοτοσυκλέτα για μένα. Με όλα τα τεστ που κάναμε, αναπτύξαμε πολλούς τομείς, μαζέψαμε πολλές πληροφορίες και εν τέλει, φαίνεται ότι οι βασικές ρυθμίσεις μας είναι καλές. Αυτός είναι ο 3ος ή ο 4ος αγώνας – σε ένα ευρύ πλαίσιο θερμοκρασιών – που έχει δουλέψει η μοτοσυκλέτα. Είναι δύσκολο να κρίνουμε που βρίσκονται οι ανταγωνιστές μας όσον αφορά το στήσιμο, ωστόσο για εμάς το τεστ ήταν επιτυχημένο και είμαστε πανέτοιμοι για τις επίσημες δοκιμές την επόμενη εβδομάδα. Με λίγο τύχη, θα έχουμε δυο ημέρες με καλό καιρό και αυτό θα μας επιτρέψει να προετοιμαστούμε για την έναρξη της σεζόν»

 

Joan Lascorz: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τις τελικές μου ρυθμίσεις, χρειάζομαι λίγο ακόμη χρόνο. Έχουμε δυο ημέρες περιθώριο για να αποφασίσουμε προς τα πού θα κατευθυνθούμε. Έχω δυο βασικά στησίματα τα οποία δουλεύουν καλά, όμως είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα με μεγαλύτερο μεταξόνιο και το άλλο με μικρότερο. Η τελική μου απόφαση θα παρθεί από την στιγμή που θα δοκιμάσω τα αγωνιστικά ελαστικά στις επίσημες δοκιμές. Έχουμε δυο ακόμη ημέρες στην πίστα, την επόμενη εβδομάδα, και αυτές θα είναι πολύ σημαντικές».

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 – Moto3, επιστροφή στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Checa ξεπερνά ίωση και τα έξτρα κιλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα