• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Robertino Pietri στο Πρωτάθλημα Superbike (AMA)
Πάνω στην Suzuki GSX-R 1000cc
Νέα 19/02/2012 - 17:07

 

Ο πρώην αναβάτης της Moto2, Robertino Pietri, θα είναι - για φέτος - part time αναβάτης της Avintia στο MotoGP , αλλά θα αγωνιστεί επίσης και στο 2012 Πρωτάθλημα Superbike της Αμερικής (AMA).

 

Ο Pietri θα επιστρέψει στην Αμερική, μετά από 3 σεζόν (2006-2009) που αγωνίστηκε στις κατηγορίες Superstock, Superbike και Daytona Sportbike. Την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται πάνω σε μια Suzuki GSX-R 1000, με την Team Venezuela, αν και την μοτοσυκλέτα έστησε η ομάδα του John Ulrich (Hammer/M4).

 

«Γνωρίζω τις πίστες του Πρωταθλήματος και το μόνο που θέλω είναι προσαρμοστώ γρήγορα στην GSX-R 1000», δήλωσε ο Pietri. «Ευτυχώς, θα συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουμε δουλέψει και στο παρελθόν μαζί και πιστεύω ότι έχουμε την ευκαιρία να τα πάμε καλά. Το AMA είναι ένας ανταγωνιστικός θεσμός και αυτό αποδείχτηκε από την απόδοση του Josh Hayes όταν αγωνίστηκε στο MotoGP της Βαλένθια (αντικατέστησε τον τραυματία Colin Edwards στην Yamaha Tech 3). Το να αγωνιστώ στο AMA θα είναι μια σημαντική εμπειρία για εμένα και θα με βοηθήσει να προετοιμαστώ για την επάνοδό μου στο MotoGP».

 

Το Πρωτάθλημα Αμερικής ξεκινά στις 15 Μαρτίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

«The Natural» από τους Tarantulas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα