• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»
Giugliano: «Με βοήθησε ο Carlos»
Νέα 24/02/2012 - 11:26

Το Πρωτάθλημα των SBK έχει ήδη ξεκινήσει στο Phillip Island, με την ομάδα της Althea Racing να κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες στην πίστα (53ο C) και την πτώση που σημείωσε ο Checa στις κατατακτήριες δοκιμές.


Η ομάδα της Ιταλίας κατέκτησε την 3η και 4η θέση στην κατάταξη, με τον Davide Giugliano να τερματίζει μπροστά από τον διάσημο ομόσταυλό του, Carlos Checa.

 

Davide Giugliano: «Δεν τα πήγα καθόλου άσχημα. Είχα χάσει κάπως την αίσθηση μετά την πτώση της Τρίτης και έτσι αυτό το πρωί δυσκολεύτηκα λίγο, όμως με την βοήθεια της ομάδας, κατάφερα να ανακτήσω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου μέχρι το απόγευμα. Από την στιγμή που επικεντρώθηκα στο να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου πάνω στην μοτοσυκλέτα, δεν καταφέραμε να δουλέψουμε τον ρυθμό μου στον αγώνα, αλλά σε αυτό ακριβώς είναι που θα εστιάσουμε αύριο. Είχα την βοήθεια του Carlos όταν κατάφερα και έκανα αυτούς τους γρήγορους γύρους και φαίνεται ότι έχουμε τις δυνατότητες να παρουσιαστούμε ακόμη πιο γρήγοροι. Τώρα, αυτό που μένει είναι να βγω στην πίστα και να είμαι σταθερός στην απόδοσή μου, πράγμα δύσκολο μιας και δεν έχω όλα τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, δουλέψαμε σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει αύριο… σήμερα πάντως φεύγουμε χαρούμενοι από την πίστα»

 

Carlos Checa: «Τα πήγαμε καλά σήμερα. Όλα πήγαν καλά, εκτός από το περιστατικό βέβαια… έχασα το πίσω μέρος, ίσως εξαιτίας των ελαστικών, και δεν κατάφερα να συγκρατήσω την μοτοσυκλέτα, ωστόσο – ευτυχώς – δεν συγκρούστηκα με τον μικρό τοίχο που ήταν μπροστά μου! Στην συνέχεια, συνεφέραμε το τιμόνι και αλλάξαμε ελαστικά, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα πιο στενά όμως είδαμε ότι τα πιο πλατιά κρατούν περισσότερο. Τα ελαστικά ήταν στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας, καθώς προσπαθήσαμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να εξασφαλίσουμε έναν καλό ρυθμό στον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που καταφέραμε. Πάντοτε τα πήγαινα καλά με την Ducati στο Phillip Island και μπορούμε – νομίζω – να το εκμεταλλευτούμε αυτό στον αγώνα της Κυριακής».

 

Επόμενο άρθρο »

Rea: «Ευχάριστη έκπληξη η πρωτιά»

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Την έκπληξη ο Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα