• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: «Ευχάριστη έκπληξη η πρωτιά»
Τα ελαστικά έκαναν την διαφορά…
Νέα 24/02/2012 - 12:05

Ο Jonathan Rea τερμάτισε με την Honda του στην πρώτη θέση στο Phillip Island, στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Βρετανός ήταν ο μόνος που έμεινε κάτω από το 1.32, αλλάζοντας ελαστικά λίγο πριν το τέλος, μια κίνηση ματ για τους αντιπάλους του, καθώς του επέτρεψε να ξεπεράσει το τρίο των αναβατών της Ducati – οι οποίοι κυριαρχούσαν μέχρι τότε – και να τερματίσει πρώτος.

 

«Το να είμαστε οι πιο γρήγοροι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και επίσης αυτό που σχεδιάζαμε εξ αρχής!», δήλωσε ο Rea, ο οποίος ήταν 5ος στις ελεύθερες δοκιμές το πρωί (ώρα Αυστραλίας). «Βγήκαμε έξω και πιάσαμε σχεδόν αμέσως έναν καλό ρυθμό, κοντά στο 1.32 αλλά με τα παλιά ελαστικά. Στην συνέχεια είχαμε ένα πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα και χάσαμε λίγο χρόνο».

 

«Όταν επιστρέψαμε και πάλι στην πίστα, βγήκα έξω με το ελαστικό που νόμιζα ότι θα ταιριάζει καλύτερα στο πίσω μέρος, αλλά δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο με το ελαστικό που χρησιμοποίησα στο τέλος. Έκανα περίπου 10 γύρους, είχα σταθερότητα αλλά δεν θα ήταν αυτοί οι γρηγορότεροι γύροι μου»

 

«Επέστρεψα στα pits λίγο πριν το τέλος και έβαλα ένα άλλο ελαστικό, βγήκα έξω και τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα γνωρίζετε», εξήγησε ο Ιρλανδός

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Οι καλύτερες στιγμές στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα