• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Θέλει να τρέξει και αύριο…
…παρά το χτύπημα στο κεφάλι
Νέα 24/02/2012 - 15:48

Ο Eugene Laverty επέστρεψε στην δράση στο Phillip Island, μετά τον τραυματισμό του στο χέρι πριν περίπου 10 ημέρες.

 

Ο Laverty έκανε 16 γύρους στις ελεύθερες δοκιμές, αλλά μετά από τρεις γύρους στις κατατακτήριες 1, έριξε και πάλι την Aprilia του (στην 2η φωτό πάνω, τον μεταφέρουν στο ιατρικό κέντρο) και ο ίδιος υπέστη μια ήπια διάσειση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί κάτι για επιδείνωση του τραυματισμού του στο αριστερό χέρι.

 

Αν ο οδηγός της Aprilia πάρει το πράσινο φως από τους υπεύθυνους γιατρούς της πίστας, πράγμα όχι τόσο απλό - καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις και οι μόνοι τραυματισμοί που οι γιατροί ασκούν βέτο για την συμμετοχή ενός αθλητή σε αγώνες - τότε ο Ιρλανδός θα δοκιμάσει να συμμετάσχει στην αυριανή Superpole και να πλασαριστεί στους πρώτους 16.

 

«Στις ελεύθερες δοκιμές, ήθελα πιο πολύ να ελέγξω την κατάσταση του χεριού μου», σχολίασε ο Laverty. «Στις κατατακτήριες, η αίσθηση ήταν πολύ καλή κατά τους πρώτους γύρους. Οδηγούσα με ελαστικό που είχα χρησιμοποιήσει ήδη, όταν έχασα το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας μου, γλίστρησα και χτύπησα το κεφάλι μου και το πόδι μου. Αισθάνομαι καλά και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για αύριο. Λυπάμαι όμως για τον πολύτιμο χρόνο που έχασα λόγω της πτώσης. Αύριο, ο στόχος μου είναι να βρεθώ στους πρώτους 16 και να μπω στην Superpole, ευελπιστώντας για ένα καλό αποτέλεσμα στους δυο αγώνες».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Haslam έτοιμος για την σχάρα εκκίνησης

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Οι καλύτερες στιγμές στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα