• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Haslam έτοιμος για την σχάρα εκκίνησης
Αν και ολοκλήρωσε μόλις 3 γύρους σήμερα!
Νέα 24/02/2012 - 17:11

Ο Leon Haslam, αποκάλυψε ότι θα δώσει το παρών στον εναρκτήριο αγώνα του 2012 Πρωταθλήματος World Superbike στο Phillip Island, αν και συμπλήρωσε μόνο τρεις γύρους σήμερα, στις κατατακτήριες 1, μετά την εγχείριση που έκανε στο πόδι του πριν μόλις 24 ώρες.

 

Ο αναβάτης της BMW δεν πήρε μέρος στις ελεύθερες δοκιμές, σε μια προσπάθεια να ξεκουράσει το πόδι του. Συμπληρώνοντας τους τρεις γύρους, ο Haslam δήλωσε ότι δεν πίεσε καθόλου κι έτσι, ο μοναδικός γρήγορος γύρος του, τον τοποθέτησε μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από την 16η θέση, το τελευταίο εισιτήριο για την Superpole.

 

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Βρετανός παραδέχτηκε ότι θα προσπαθήσει για την Superpole και εάν πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάποιους πόντους, τότε θα αγωνιστεί:

 

«Η επέμβαση είχε αίσιο τέλος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χειρούργους γιατρούς, Dr. Blackney και Dr. Vincenzo Tota, στους ανθρώπους της πίστας και στην κλινική που νοσηλεύτηκα (Clinica Mobile). Έκανα μόνο δυο γρήγορους γύρους σήμερα, γιατί ήθελα να δω σε τι κατάσταση βρισκόμουν και πως θα ένιωθα πάνω στην μοτοσυκλέτα»

 

«Αυτός ήταν ο στόχος μου και τώρα θα ξεκουραστούμε μέχρι την αυριανή ημέρα. Δεν θέλω να κάνω τίποτα απερίσκεπτο. Στην πραγματικότητα, δεν πίεσα καθόλου… μάλλον έκανα μια γρήγορη βόλτα! Αν πράγματι νιώθω αρκετά καλά και πιστέψουμε ότι θα πάρουμε πόντους, τότε ναι, θα αγωνιστώ»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο “Γιατρός” βγάζει μόνος του τα ράμματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Θέλει να τρέξει και αύριο…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα