• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo & Spies έτοιμοι για την Jerez
“Περιμένω ειδικά τον Dani να είναι πολύ γρήγορος”
Νέα 23/04/2012 - 18:57

Λιγότερες από 4 μέρες έμειναν για να ξεκινήσουν οι Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής, για τον 2ο Αγώνα της χρονιάς στην πίστα της Jerez και ο Jorge Lorenzo που κέρδισε το Κατάρ ανυπομονεί. 

Ο οδηγός από την Μαγιόρκα πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες στα 250cc το 2006 και το 2007 και δύο ακόμη στην κορυφαία κατηγορία το 2010 και 2011.

Από την μεριά του ο ομόσταυλος Ben Spies θέλει στην Ισπανία να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα του Κατάρ και να πάρει επιτέλους ένα αποτέλεσμα εκεί που το 2010 εγκατέλειψε και το 2011 έπεσε!

Τα 4,423m της Jerez είναι μια διαδρομή που ταιριάζει στην M1 και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι δύο οδηγοί.

 

Jorge Lorenzo: “Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι πίσω στην Jerez πάλι. Είμασταν δυνατοί εδώ στο τεστ. Ο συναγωνισμός θα είναι σκληρός. Περιμένω τον Casey και ειδικά τον Dani να είναι πολύ γρήγοροι. Τώρα αγωνιζόμαστε μπροστά στους συμπατριώτες μας και θα προσπαθήσω να σιγουρέψω ότι θα τους δώσουμε ένα καλό θέαμα”.

 

Ben Spies:  “Αισθάνομαι καλά, μπορεί να μην έχω καλά αποτελέσματα στην Jerez ακόμη, αλλά είχαμε ένα πραγματικά θετικό τεστ εδώ. Η M1 δουλεύει καλά σε όλες τις πίστες που έχουμε βρεθεί ως τώρα”.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo το μέλλον της Yamaha, χωρίς Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη ΟΡΕΝ: Νικητής ο Δεβελέκος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα