• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα από τον τραυματισμό του McCormick
Θα αναρρώσει πλήρως και γρήγορα!
Νέα 24/04/2012 - 17:02

H Effenbert Libertz δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά τον τραυματισμό του McCormick για να είμαστε σε θέση να μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση του οδηγού ο οποίος έπεσε στον δεύτερο αγώνα του Assen. Ωστόσο, ο πατέρας του άτυχου οδηγού ανέβασε αυτά τα μηνύματα στην προσωπική ιστοσελίδα του McCormick:

 

«Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές! Ο Brett κοιμάται άνετα και αύριο θα αξιολογηθεί η κατάσταση για να δούμε αν θα χρειαστεί χειρουργείο. Κατά τα άλλα έχει μόνο έναν σπασμένο αντίχειρα και λίγες μελανιές (μαυρισμένα μάτια). Ήταν τυχερός και θα έχει γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Θέλω να ευχαριστήσω την Shoei και την Alpinestars για την εξαιρετική δουλειά που περιόρισε το μέγεθος της ζημιάς. Πρέπει να σημειώσω και την απίστευτη συμπαράσταση της Effenbert-Liberty, είναι σαν οικογένειά μας! Είναι οι καλύτεροι! Τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πίστας και του ιατρικού κέντρου για τον χρόνο τους και την προσοχή που έδειξαν στον Brett, μετά την πτώση του».

 

«23 Απριλίου. Είμαστε ακόμη στο νοσοκομείο του Assen αλλά σε μια-δυο ημέρες θα μεταφερθούμε. Θα ταξιδέψουμε για Ιταλία και/ή για Καναδά. Αν ο Brett χρειαστεί χειρουργείο θα γίνει τότε. Έχει καλή διάθεση… Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, ο Brett το εκτιμά πολύ»

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη Racing: ο Παργινός πήρε τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Καταπληκτικό σώσιμο του Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα