• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέπει βάθρο ο Spies!
Αισιόδοξος για τον αγώνα στην Jerez
Νέα 25/04/2012 - 12:39

O Αμερικανός αναβάτης δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στην πίστα του Κατάρ, καταλαμβάνοντας μόλις την 11η θέση μετά από το χρόνιο πρόβλημα των κραδασμών και σε συνδυασμό με κάποιες πτώσεις στις χειμερινές δοκιμές, που περιέπλεξαν το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Από την άλλη, η πίστα της Ανδαλουσίας είναι κακός δαίμονας για τον Spies, ο οποίος είχε πέσει πέρυσι με μόλις δυο γύρους να απομένουν και ενώ ήταν στην 2η θέση, ενώ πρόπερσι δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.

 

Παρόλα αυτά, ο πρώην Πρωταθλητής στα SBK ήταν πολύ αισιόδοξος σε πρόσφατη συνέντευξή του και παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος:

 

"Αισθάνομαι πολύ ωραία, δεν είχα καλά αποτελέσματα στην Jerez ακόμη, αλλά είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα από τις εκεί δοκιμές και έτσι είμαι αισιόδοξος. Η Μ1 δουλεύει καλά σε όλες τις πίστες που έχουμε βρεθεί μέχρι τώρα. Μετά από ένα δύσκολο αγώνα στον Κατάρ, ο στόχος μου στην Jerez είναι να ξεκινήσω από την αρχή το Πρωτάθλημα και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να το επιτύχω. Τα πήγαμε καλά στο Κατάρ, πλην του αγώνα... ξέρουμε ότι ο ρυθμός μας είναι καλός, η μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική και οδηγώ πολύ καλά, έτσι θα είναι ένα επιτυχημένο Σ/Κ"

 

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος, Massimo Meregalli αντανακλά με τις δηλώσεις του την αισιοδοξία του ίδιου του Spies: "Ερχόμαστε στην Jerez σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, μετά την νίκη του Jorge στο Κατάρ. Η ομάδα είναι αισιόδοξη ότι θα συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα. Παρά το περιστατικό στον αγώνα, ο Ben είχε καλή γενικότερη παρουσία όλο το Σ/Κ κι έτσι ξέρουμε ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στους αντιπάλους του. Όταν κάναμε εδώ τις δοκιμές, η Μ1 ήταν αμέσως ταχύτατη κι έτσι περιμένουμε να ξεκινήσουμε ήδη από την Παρασκευή!"

 

Επόμενο άρθρο »

Θα ισοφαρίσει ο Lorenzo το ρεκόρ του Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ivan Silva με πλαίσιο της Inmotec

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα