• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha TMAX Hyper Modified
Μια ειδική έκδοση από τον Marcus Walz
Τεστ-Μοντέλα 29/05/2012 - 11:19

Επιτέλους, η Yamaha TMAX Hyper Modified από τον Marcus Walz έφτασε! Όταν το 2001, η TMAX λανσαρίστηκε στην αγορά, άλλαξε ουσιαστικά τους κανόνες του παιχνιδιού, με τον απαράμιλλο συνδυασμό κοφτερού κρατήματος, επιθετικότητας, sport συμπεριφοράς και καινοτόμου design! Έτσι, η Yamaha θέλησε να γιορτάσει την επιτυχία του maxi-scooter της με μια σειρά από τρεις ειδικές εκδόσεις που θα τονίζουν την μοναδικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου!

 

Το 2011, η Yamaha προκάλεσε τρεις από τους καλύτερους customizers του κόσμου (Lazareth, Roland Sands και Marcus Walz) να μεταμορφώσουν το VMAX σε κάτι το μοναδικό, κάτι που θα αντανακλούσε το δικό τους προσωπικό στυλ. Ωστόσο τώρα, ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα, με τον Γιαπωνέζο κατασκευαστή να ζητά από τους ίδιους customizers να κάνουν το ίδιο με το TMAX! O Marcus Walz είναι ο πρώτος που παρουσίασε την δική του εκδοχή του TMAX Hyper Modified, ένα μοντέλο που πηγαίνει την όλη ιδέα του customization ενός scooter, σ’ ένα εντελώς νέο επίπεδο!

 

Χάρη στην εισαγωγή ενός διαφορετικού συστήματος εξάτμισης και μιας ελαφρύτερης μπαταρίας, αλλά και πετώντας όλα τα άχρηστα πλαστικά, ο Walz κατάφερε να μειώσει κατά 14 κιλά το μοντέλο του! Τα φέρινγκ είναι από γυαλισμένο carbon και τα έφτιαξε ο ίδιος ο Walz, ενώ η σέλα είναι εμπνευσμένη από το VMAX, με απομίμηση μαύρου δέρματος! Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε, με τον Walz να δηλώνει επηρεασμένος από το μονοθέσιο της Red Bull στη F1. Παρακάτω δείτε ένα σύντομο video για το μοντέλο:


 

Επόμενο άρθρο »

One vision

« Προηγούμενο άρθρο

BMW F800 R “Predator”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα