• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Mέρος των αναβαθμίσεων στην Laguna!
Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή, για Rossi – Hayden!
Νέα 24/07/2012 - 14:54

Ο Valentino Rossi μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Laguna Seca, εκεί όπου το 2008 ο Ιταλός νίκησε ενώ έχει ανέβει άλλες τρεις φορές στο βάθρο! Ο Vale έρχεται στην Αμερική έχοντας πετύχει το καλύτερό του αποτέλεσμα – στο στεγνό – στο Mugello και οπωσδήποτε θέλει να επαναλάβει μια ακόμα δυνατή εμφάνιση, εν μέσω πολλών σεναρίων για το μέλλον του, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

 

«Η Laguna είναι μια δύσκολη πίστα, αλλά συγχρόνως όμορφη και διασκεδαστική, εν μέρει επειδή είναι μάλλον παλιομοδίτικη!», σχολίασε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής! «Πραγματικά μου αρέσουν οι φίλαθλοι και το γενικότερο συναίσθημα που αποπνέει η πίστα. Παρόλο που το τελευταίο μου τεστ στο Mugello τελείωσε νωρίς, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε λεπτομερώς και πιθανότατα θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι απ’ αυτά στην Laguna, ακόμα κι αν μιλάμε για ένα μικρό ποσοστό από αυτά που δουλεύει η Ducati. Πέρυσι τα πήγαμε καλά στην Laguna, οπότε ας δούμε τι θα γίνει αυτό το Σ/Κ!»

 

Το Αμερικανικό GP είναι ιδιαίτερο για τον Nicky Hayden, καθώς εκεί πέτυχε την πρώτη του νίκη το 2005, ενώ τις διπλασίασε την επόμενη χρονιά! Να σημειώσουμε παράλληλα ότι η συγκεκριμένη πίστα είναι η μόνη στην οποία ο Nicky έχει περισσότερες νίκες από τον ομόσταυλό του στην Ducati!!

 

«Φυσικά μ’ αρέσει η Laguna, είμαι ενθουσιασμένος που πάω εκεί και θα δω τους φιλάθλους μου και τους φίλους μου στα paddock!», δήλωσε ο Αμερικανός της Ducati «Πλησιάζουμε περισσότερο την κορυφή τώρα τελευταία, πρέπει όμως να συνεχίσουμε την δουλειά διότι τα οφέλη είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν πια! Η Laguna δεν είναι εύκολη πίστα και αμφιβάλλω ότι οι χρόνοι θα είναι πολύ διαφορετικοί από τις 800cc. Δεν είμαι καν σίγουρος αν θα χρησιμοποιήσουμε την 6η ταχύτητα και πιθανότατα – όπως και στο Sachsenring – θα δουλέψουμε πολύ στο wheelie control… Τα νέα ελαστικά θα πρέπει να δουλέψουν καλύτερα στην Laguna, ειδικά το πρωί με την χαμηλότερη θερμοκρασία. Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος: να πάω εκεί, να το διασκεδάσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η Dunlop δοκιμάζει τα νέα 2013 ελαστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Με σύμμαχο την παράδοση ο Spies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα