• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Η Dunlop δοκιμάζει τα νέα 2013 ελαστικά!
Στις αρχές Αυγούστου στην Γαλλία!
Νέα 24/07/2012 - 16:28

Η Dunlop, προμηθευτής της Moto2, θα διεξάγει ένα τεστ στις αρχές Αυγούστου, για να αξιολογήσει τα νέα της ελαστικά για την επόμενη σεζόν. Η Suter, FTR και Kalex έχουν – μέχρι στιγμής – επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο τεστ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Αυγούστου στην πίστα της Mireval, στην νότια Γαλλία, κοντά στο Montpellier. Η Dunlop θα έχει έτοιμα 9 πίσω και 4 μπροστά ελαστικά, με στόχο να αξιολογηθούν και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επερχόμενη σεζόν.

 

Ο Alex de Angelis της NGM Mobile Forward θα δώσει το παρόν με FTR, ο Dominique Aegerter με Suter, ενώ ο Pol Espargaro αποσύρθηκε, εξαιτίας του τραυματισμού του στο Mugello, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ποιος θα καλύψει το κενό του με Kalex.

 

Ο Clinton Howe, Συντονιστής Motorsport Moto2 της Dunlop, δήλωσε τα εξής εν όψει του τεστ στις αρχές Αυγούστου: «Η Dunlop συνεχίζει να εξελίσσει τα ελαστικά σε αυτήν την κατηγορία, καθώς πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο με μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου! Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να καταρρίπτουμε τα ρεκόρ γύρων, όπως κάναμε το 2011 και το 2012, πρέπει να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε τα καλύτερα ελαστικά. Ήδη από την αρχή της Moto2, η Dunlop συνεχώς βελτίωνε τα ελαστικά γι’ αυτήν την κατηγορία. Ακούγαμε πάντοτε τις πληροφορίες των αναβατών για τα ελαστικά και κάναμε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις μας, βασισμένοι σε αυτά τα σχόλια…!»

 

Επόμενο άρθρο »

To Racing Team 888 στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Mέρος των αναβαθμίσεων στην Laguna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα