• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Διάλεξα να αφήσω την Yamaha στο τέλος της σεζόν
Ο Αμερικανός προλαβαίνει τις εξελίξεις
Νέα 24/07/2012 - 23:32

Ο Ben Spies ανακοίνωσε με ένα e-mail σήμερα το πρωί ότι δεν θα οδηγεί για την Yamaha στο MotoGP της επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα ο Spies έγραψε: 

“Χθες έγραψα κάτι στο Twitter για να δημιουργήσω σάλο. Σήμερα θα είμαι πιο συγκεκριμένος, λέγοντας ότι διάλεξα να αφήσω την Yamaha στο τέλος της σεζόν, για μια σειρά λόγων. Θα εξηγήσω περισσότερα όταν αισθανθώ ότι πρέπει. Συζητώ την κατάστασή μου με τους χορηγούς μου και με υποστηρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι λίγοι στην Yamaha τους οποίους δεν μου αρέσει που αφήνω. Και αυτοί ξέρουν πιοι είναι. Εύχομαι στην Yamaha τα καλύτερα. Δεν θα κάνω περισσότερα σχόλια, μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση”.

 

Ο Spies πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike το 2009 με την Yamaha και στο MotoGP κέρδισε το Grand Prix της Ολλανδίας το 2011. Φέτος η χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά, με μια σειρά από ατυχίες, που τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού ακόμη και μέσα στις δύο ομάδες της Yamaha υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του και όλοι έλεγαν ότι ο μόνος λόγος που θα τον κρατούσε στην εργοστασιακή ομάδα το 2013 θα ήταν η επιρροή της Αμερικανικής αγοράς.

Όμως ο ίδιος προλαβαίνει τις εξελίξεις και διευκολύνει τον Lin Jarvis που τώρα έχει ορθάνοικτη την πόρτα είτε στον Valentino Rossi, είτε στον Andrea Dovizioso.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pedrosa στην μοτοσυκλέτα του 2013!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Classic corners: Μέρος 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα