• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa στην μοτοσυκλέτα του 2013!
Με την νέα μοτοσυκλέτα στην Laguna Seca!
Νέα 25/07/2012 - 10:15

Μετά το τεστ στο Mugello, ο Dani Pedrosa ήταν αυτός που δήλωνε ότι η νέα πρωτότυπη του 2013 αποτελεί ένα θετικό βήμα μπροστά, τόσο όσον αφορά στον κινητήρα, όσο και στο πλαίσιο! Βέβαια, εξίσου ξεκάθαρο ήταν το γεγονός ότι οι αναβαθμίσεις αυτές, δεν έλυσαν τα προβλήματα με το chattering που ταλαιπωρούν το δίδυμο του HRC, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Honda να διαθέσει την νέα μοτοσυκλέτα στον Dani, για τον επόμενο γύρο στην Laguna Seca!

 

«Ανυπομονώ για την Laguna Seca», δήλωσε ο Ισπανός άσος, ο οποίος υπολείπεται 19 βαθμούς από τον πρώτο Lorenzo «Η ατμόσφαιρα εκεί είναι φανταστική και πρόκειται για μια ιδιαίτερη πίστα, καμμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη! Η Laguna είναι πολύ μικρή και τεχνική… πέρυσι ήταν δύσκολος αγώνας για εμένα, επειδή δεν ήμουν έτοιμος 100%, έτσι ελπίζω να το διασκεδάσω φέτος όπως στο παρελθόν!»

 

Στην συνέχεια, ο Pedrosa – ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής στην συγκεκριμένη πίστα το 2009 – αναφέρθηκε στην νέα μοτοσυκλέτα που θα έχει στην διάθεσή του στην Αμερική. «Η Honda έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τα νέα εξαρτήματα στην Laguna κι έτσι, πέρα από την στάνταρ μοτοσυκλέτα μας, θα έχουμε και το νέο πλαίσιο-κινητήρα τα οποία δοκιμάσαμε στο Mugello! Ελπίζω, λοιπόν, να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτές τις βελτιώσεις και να έχουμε ακόμα έναν δυνατό αγώνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Με τον νέο κινητήρα στην Laguna!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Διάλεξα να αφήσω την Yamaha στο τέλος της σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα