• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Με τον νέο κινητήρα στην Laguna!
Μένει το παλιό πλαίσιο όπως ο ίδιος ζήτησε
Νέα 25/07/2012 - 10:44

Το τεστ στο Mugello πυροδότησε ανάμεικτα συναισθήματα στο δίδυμο του HRC, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner να μένει ικανοποιημένος από τον νέο κινητήρα, αλλά όχι και με το πλαίσιο, το οποίο άρεσε – παρ’ όλα αυτά – στον ομόσταυλό του. Το αποτέλεσμα είναι η Honda να διαθέσει στον Αυστραλό άσο τον νέο κινητήρα στο παλιό πλαίσιο, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, για τον επόμενο γύρο στην Laguna Seca!

 

Ο Stoner, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το set-up στους τελευταίους αγώνες, θα ξεκινήσει στην Laguna την δική του αντεπίθεση για να μειώσει την διαφορά των 37 βαθμών, που τον χωρίζουν από τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Jorge Lorenzo!

 

«Μου αρέσει η Laguna, είναι μια πίστα στην οποία έχουμε πετύχει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα και η ατμόσφαιρα εκεί είναι φανταστική», τόνισε ο Αυστραλός οδηγός της Honda «Η πίστα είναι πολύ σφιχτή και τεχνική και – οπωσδήποτε – είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πάει προς τα αριστερά, καθώς έχουμε λιγότερο chattering προς αυτήν την πλευρά!. Ωστόσο, μερικές από τις πιο σημαντικές στροφές είναι δεξιές, έτσι θα παίξει μεγάλο ρόλο τι θα καταφέρουμε με το set-up, προτού μπορέσω να πω αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Το διάλειμμα μετά το Mugello ήταν ευχάριστο και τώρα θέλουμε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας. Το HRC δούλεψε πολύ σκληρά για να μας φέρει τον νέο κινητήρα και μερικά εξαρτήματα από το τεστ… ευελπιστούμε να έχουμε ένα τριήμερο στο στεγνό, ώστε να δουλέψουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή. Πάντως, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγούμε στην πίστα για να πούμε περισσότερα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Jorge μιλά για τον Spies και τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa στην μοτοσυκλέτα του 2013!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα