• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge μιλά για τον Spies και τον Rossi!
«Θέλω έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο στο γκαράζ!»
Νέα 25/07/2012 - 11:43

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Lorenzo στα κεντρικά της Yamaha στην Αμερική, στο LA, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα στην Laguna Seca, για την απόφαση του Spies να αποχωρήσει από την Yamaha και την έντονη φημολογία που θέλει τον Rossi να παίρνει θέση δίπλα του στο γκαράζ της ομάδας!

 

Σχετικά με την ανακοίνωση του Ben Spies, ότι έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, ο Lorenzo είπε τα εξής: «Είναι λυπηρό που ο Ben δεν θα συνεχίσει… είναι πολύ λυπηρό για την Yamaha, διότι ήταν αναβάτης της εδώ και πολύ καιρό. Θεωρώ ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και του εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον. Τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον δεύτερο οδηγό στην Yamaha».

 

Όσο για το ποιος θα τον αντικαταστήσει την επόμενη χρονιά και τις φήμες που κυκλοφορούν στα paddock, ο Jorge δήλωσε: «Ακούω μερικές φήμες και μερικές από αυτές λένε ότι ο Valentino θα επιστρέψει. Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για την Yamaha. Κάναμε καλό δίδυμο τα περασμένα χρόνια, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Προτιμώ πάντως, να έχω έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο στην ομάδα!»

 

Παρ’ όλες τις φήμες, ο Jorge παραμένει συγκεντρωμένος λίγο πριν τον αγώνα στην Laguna, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια πίστα που του αρέσει και ότι ελπίζει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, διατηρώντας το προβάδισμα στην βαθμολογία.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενη στάση Laguna Seca!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Με τον νέο κινητήρα στην Laguna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα