• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίτη και τυχερή για τον Bautista στην Laguna!
Σε μια πίστα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να τερματίσει!
Νέα 25/07/2012 - 14:19

Μετά τις δυο πτώσεις του - τα 2 προηγούμενα χρόνια - στο GP της Laguna, ο Alvaro Bautista ελπίζει ότι το 2012 και η μετακίνησή του στην Honda θα είναι η τρίτη και τυχερή του φορά, καταφέρνοντας, επιτέλους, να τερματίσει για πρώτη φορά στον αγώνα εκεί!

 

Ο Bautista κατάφερε να πάρει μια εκπληκτική pole στο Silverstone, αλλά ο εντυπωσιακός του ρυθμός αμαυρώθηκε από το τραγικό του λάθος στο Assen, όταν και πήρε μαζί του τον Jorge Lorenzo στην πρώτη στροφή. Στην συνέχεια ο Alvaro αναγκάστηκε να ξεκινήσει τελευταίος στην Γερμανία, για να καταφέρει όμως να πλασαριστεί στην 7η θέση, ενώ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο Mugello, όταν και τερμάτισε 10ος

 

«Το Mugello ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ», παραδέχτηκε ο Ισπανός «Ήθελα τόσο πολύ να τα πάω καλά στον εντός έδρας αγώνα μας, ειδικά αφού γυρίσαμε στο άσπρο χρώμα, αλλά δυστυχώς είχαμε πολλά προβλήματα με το σκληρό ελαστικό και αυτό μας εμπόδισε να βρούμε ένα στήσιμο που θα μας βόλευε… τώρα θέλω να βρω και πάλι τον ρυθμό και την αίσθηση στην μοτοσυκλέτα, που είχα πριν το Mugello. Θα ήταν ωραία να έχουμε ένα “νορμάλ” Σ/Κ, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, όπως και στους προηγούμενους αγώνες!»

«Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας έδινε ώθηση για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και θα έσβηνε μερικές άσχημες αναμνήσεις μιας και δεν έχω καταφέρει ακόμη να τερματίσω αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα! Η Laguna είναι μια δύσκολη πίστα με δραματικές εναλλαγές σε ύψος και “τυφλές” στροφές, όπου πρέπει να περιμένεις ώστε να πετύχεις την καλύτερη δυνατή γραμμή! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα καλό στήσιμο στην μοτοσυκλέτα, διαφορετικά τα πράγματα μέσα στην πίστα γίνονται πολύ πιο δύσκολα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Στο Mugello είδαμε φως!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενη στάση Laguna Seca!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα