• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ήθελα την pole!
Pedrosa: Ξέρω τι πρέπει να κάνω στον αγώνα!
Νέα 29/07/2012 - 10:29

Γεμάτη ήταν η διαδικασία των κατατακτηρίων για το δίδυμο της Honda, αφού τόσο ο Stoner όσο και ο Pedrosa δεν συμμετείχαν στα τρίτα ελεύθερα, λόγω του ομιχλώδους καιρού και των χαμηλών θερμοκρασιών. Ο Stoner έδωσε μια φοβερή μάχη με τον Lorenzo για την pole position, την οποία έχασε στον τελευταίο γύρο για 0.074 του δευτερολέπτου!

 

«Είμαι απογοητευμένος, διότι θεωρώ ότι είχαμε την δυνατότητα να βρεθούμε στην pole…», δήλωσε ο Αυστραλός. «Το μεγαλύτερο διάστημα το περάσαμε με τα σκληρά ελαστικά για να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας… δυσκολευόμαστε όλη την σεζόν όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι αρκετά υψηλές για να τα κάνουν να δουλέψουν. Πάντως βελτιωθήκαμε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Στην συνέχεια φορέσαμε τα μαλακά ελαστικά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό γύρο. Είχαμε πάντα μια CRT στον δρόμο μας και – δεδομένου ότι είμαστε 3-4 δευτ. πιο γρήγοροι – τους προλαβαίνουμε, ασχέτως του πόσο μπροστά είναι… κάθε μας γύρος εμποδιζόταν, πράγμα εκνευριστικό, διότι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την pole, όμως πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό που πετύχαμε. Τι ελαστικό θα χρησιμοποιήσουμε, εξαρτάται από τον καιρό… θεωρώ ότι έχουμε τον ρυθμό για το μαλακό ελαστικό, αλλά αν κάνει ζέστη ίσως χρειαστεί να κάνουμε το σκληρό να δουλέψει!»

 

Αντίθετα με τον Casey Stoner, ο οποίος χρησιμοποίησε το μαλακό στα τελευταία 5 λεπτά, ο Dani Pedrosa βγήκε από την πρώτη στιγμή με το μαλακό και έγραψε 1.20.906 που του έδωσε και την τρίτη θέση στην σημερινή γραμμή εκκίνησης!

 

«Ήμουν λίγο αναστατωμένος στο τέλος, διότι δεν κατάφερα να βελτιώσω τον χρόνο μου, αλλά είμαι ευχαριστημένος που θα είμαι στην μπροστινή σειρά», τόνισε ο Ισπανός άσος της Honda «Κάναμε πολύ καλή δουλειά το απόγευμα! Το πρωί, δεδομένων των συνθηκών, δεν άξιζε να βγούμε και έτσι είχαμε μια ώρα να δουλέψουμε με τα ελαστικά και το set-up που διάλεξα για τον αγώνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο (σ.σ. σήμερα)! Η μοτοσυκλέτα δουλεύει μια χαρά και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για τον αγώνα. Ας δούμε αν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες στο ζέσταμα για να ρυθμίσουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, αν και νομίζω ότι έχουμε ένα καλό σύνολο ήδη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τα έδωσα όλα για την Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο video από την Yamaha USA!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα