• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τα έδωσα όλα για την Yamaha!
Η πτώση στέρησε την 1η σειρά για τον Spies
Νέα 29/07/2012 - 11:37

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, τέθηκε αμέσως επικεφαλής στους χρόνους στις κατατακτήριες χτες το βράδυ (ώρα Ελλάδας), για να δώσει μια πολύ σκληρή μάχη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Casey Stoner, για την pole position! O Ισπανός κατάφερε να ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο για 0.074 δευτ. και να πάρει την τέταρτή του pole στην Laguna Seca!

 

«Ήξερα ότι ο Casey και ο Dani θα προσπαθούσαν να πάρουν την pole, αλλά την ήθελα κι εγώ πολύ κι έτσι τα έδωσα όλα για την Yamaha!», υπογράμμισε ο Jorge, ο οποίος με χρόνο 1.20.554 έγραψε ένα νέο ρεκόρ πίστας! «Πίεσα στο όριο, ειδικά στην τελευταία στροφή είχα γύρει πολύ και άνοιξα πολύ γρήγορα το γκάζι! Τις δυο πρώτες φορές που προσπάθησα για έναν τέλειο γύρο, είχε πολύ κίνηση κι έτσι έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Αύριο είναι το σημαντικό γεγονός... καλή η pole, αλλά ο αγώνας είναι αυτός που μετράει!»

 

Ο Ben Spies συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία στην Laguna, σκαρφαλώνοντας γρήγορα στην πρώτη πεντάδα! Ο Τεξανός ήταν κοντά στο να πλασαριστεί στην πρώτη σειρά εκκίνησης, αλλά την έχασε για λίγο μένοντας 4ος, 0.54 δευτ. από την pole!

 

«Σήμερα ήταν οκ… είχαμε την πτώση δυστυχώς και δεν καταφέραμε να μπούμε στην πρώτη σειρά. Ένιωθα πολύ καλά, αλλά δεν άφησα την δεξιά πλευρά του ελαστικού να φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία και είχα ένα μεγάλο highside! Πάντως καταφέραμε να βγούμε και πάλι έξω και κάναμε τους ίδιους χρόνους με πριν την πτώση. Πρέπει να κάνω ακτινογραφίες για να ελέγξω την φτέρνα μου, γιατί χτύπησα πολύ εκεί με την πτώση!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Προβλήματα με το μαλακό ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Ήθελα την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα