• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Προβλήματα με το μαλακό ελαστικό!
Προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές ο Hayden!
Νέα 29/07/2012 - 12:49

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi, θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 10η θέση του grid! Ο Ιταλός εστίασε κυρίως στον αγωνιστικό του ρυθμό την περισσότερη ώρα των κατατακτηρίων και ήταν ήδη 10ος από τα μέσα αυτών…

 

«Για όσο διάστημα διατηρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, είμαστε κοντά στους 2-3 αναβάτες του δεύτερου γκρουπ. Δυστυχώς όμως, όπως και στον τελευταίο αγώνα, όταν προσπαθούμε να κάνουμε έναν γρήγορο γύρο, δεν μπορούμε να βελτιωθούμε αρκετά…», σχολίασε ο Ιταλός, ο χρόνος του οποίου ήταν σχεδόν δυο δευτερόλεπτα πίσω από την pole και 0.7 από τον ομόσταυλό του. «Όταν φόρεσα το μαλακό ελαστικό, μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, που είναι πάντα τα ίδια: για να αποφύγουμε το πολύ γλίστρημα των ελαστικών, πρέπει να φορτώσουμε πολύ το πίσω μέρος και έτσι χάνουμε την αίσθηση του μπροστινού… για όσο οδηγώ στα 1.22, μπορώ να είμαι σταθερός, αλλά όταν πρέπει να πιέσω παραπάνω, το μπροστινό αρχίζει να κλείνει! Η μοτοσυκλέτα κουνιέται αρκετά και ανοίγομαι… τέλος πάντων, θα δούμε! Είμαι 10ος αλλά ο ρυθμός μου είναι λίγο καλύτερος. Προφανώς και περιμένω έναν δύσκολο αγώνα!»

 

Από την άλλη, ο Nicky Hayden αποκάλυψε ότι ίσως χρειαστούν «μεγάλες αλλαγές» για να ισορροπήσει την κατάσταση με τους ανταγωνιστές του, μετά την 8η θέση που κατέλαβε στις χτεσινοβραδινές κατατακτήριες! «Μετά την απόδοσή μας στον αγώνα του Mugello και στο τεστ, περιμέναμε να είμαστε πιο κοντά στους μπροστά…», δήλωσε ο Αμερικανός, εμφανώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα «Είναι ανησυχητικό να είμαστε πάνω από ένα δευτερόλεπτο μακριά, ειδικά σε μια μικρή πίστα όπως αυτή, όπου ακόμα και 3 ή 4/10 είναι πολύ! Θα αποφασίσουμε αν πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές για τον αγώνα, ή θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτό που έχουμε. Το κύριό μας μέλημα είναι η επιλογή του ελαστικού. Το πρωινό ζέσταμα ίσως δεν μας βοηθήσει αν έχει και πάλι ομίχλη, αλλά θα δούμε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός και θα βάλουμε τα δυνατά μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ανίκητοι οι πρώτοι 3!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τα έδωσα όλα για την Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα