• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ανίκητοι οι πρώτοι 3!
Αισιόδοξος για τον αγώνα ο Crutchlow!
Νέα 29/07/2012 - 14:33

Ο Andrea Dovizioso παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητές του να κατακτήσει το τέταρτό του συνεχόμενο βάθρο είναι – όπως όλα δείχνουν – μηδαμινές, καθώς οι πρώτοι τρεις «είναι σχεδόν αδύνατον να νικηθούν!» Αν και η 6η του θέση στις κατατακτήριες δείχνει καλή, ο ίδιος φοβάται ότι η διαφορά με τους πρώτους 3 είναι απαγορευτική για να μπορέσει να “κλέψει” μια θέση στο βάθρο!

 

«Βελτιώσαμε αρκετά την μοτοσυκλέτα το απόγευμα, μετά την χαμένη διαδικασία το πρωί λόγω καιρού», ξεκίνησε να λέει ο Dovi «Χρειάστηκε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο πρόγραμμά μας, αλλά επιτύχαμε ό,τι ήταν απαραίτητο το απόγευμα και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ο αγωνιστικός μου ρυθμός ήταν αρκετά καλός και θα μπορούσα να είμαι πιο ψηλά στο grid, αλλά κάθε φορά που πίεζα με το μαλακό, συναντούσα κίνηση και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω έναν καλό γύρο! Θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας, διότι – και σιχαίνομαι που το λέω – οι πρώτοι τρεις δείχνουν πραγματικά ανίκητοι! Μου άρεσε τόσο το σκληρό, όσο και το μαλακό ελαστικό, έτσι θα αποφασίσω ποιο θα χρησιμοποιήσω βλέποντας τον καιρό».

 

Ο ομόσταυλός του, Cal Crutchlow, θα ξεκινήσει στην 5η θέση της γραμμής εκκίνησης και είναι αισιόδοξος για τον βραδινό αγώνα! «Βελτιωθήκαμε σε σχέση με χτες αν και κάναμε μόλις 8 γύρους το πρωί, λόγω καιρού. Είμαι σταθερά στους πρώτους 6 και αυτό είναι μεγάλη πρόοδος σε σχέση με πέρυσι, όταν είχα δυσκολευτεί και ήμουν εκτός δεκάδας! Οι μηχανικοί μου έκαναν εκπληκτική δουλειά στο να επισκευάσουν την μοτοσυκλέτα που κατέστρεψα και ελπίζω η 5η θέση και η καλή μου απόδοση να τους αντάμειψε. Η δεύτερη σειρά είναι πολύ καλή, έτσι ανυπομονώ για τον αγώνα! Ήμουν σταθερός και γρήγορος τόσο με το σκληρό, όσο και με το μαλακό ελαστικό, έτσι το ποιο θα επιλέξω θα βασιστεί στην θερμοκρασία αέρα και πίστας την ώρα του αγώνα…»

 

Επόμενο άρθρο »

ΗΠΑ Ζέσταμα: Ο Stoner μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Προβλήματα με το μαλακό ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα