• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗΠΑ Ζέσταμα: Ο Stoner μπροστά
Lorenzo, Βautista, Hayden έπεσαν!
Νέα 29/07/2012 - 21:27

Το κρύο και η πρωινή ομίχλη ανάγκασαν τους οργανωτές να αναβάλουν για μια ώρα το Ζέσταμα, αλλά και μια ώρα αργότερα η θερμοκρασία μόλις έφτασε τους 13 βαθμούς Κελσίου και της ασφάλτου μόλις τους 16. 

Το πρώτο θύμα του κρύου ήταν ο Nicky Hayden που είχε έξοδο στην 5η στροφή και έκανε γκελ στον αερόσακο της μπαριέρας της πίστας!

Λίγο αργότερα στην 11η στροφή της πίστας το μπροστινό έστειλε τον Alvaro Bautista, ενώ το 2ο θύμα της στροφής 11 ήταν ο Jorge Lorenzo, επίσης από μπροστινό, όπως και ο συμπατριώτης του.

 

Οι Lorenzo & Pedrosa εντωμεταξύ είχαν κάνει τους καλύτερους χρόνους, πολύ κοντά μεταξύ τους, με τον Casey Stoner να βρίσκει το ρυθμό του και τελικά να σημειώνει τον ταχύτερο γύρο, με διαφορά 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου από τον Lorenzo που είχε μπει στην πίστα και είχε κατεβάσει χρόνο με τη 2η μοτοσυκλέτα του.

 

 

Βελτίωση για τον Rossi στο Ζέσταμα, αφού ο Ιταλός μείωσε τη διαφορά του από τον πρώτο στα 1.380 δευτερόλεπτα, λιγότερο από ένα δέκατο πιο αργός από τον ομόσταυλό του Hayden που πήρε την 8η θέση.

Οι 3 οδηγοί της Yamaha, Dovizioso, Crutchlow & Spies πήραν τις θέσεις 4-6, ενώ ο Bradl έμεινε 6os.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές κάθε οδηγού!

 

Επόμενο άρθρο »

H Honda κέρδισε τις 8 Ώρες της Suzuka

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ανίκητοι οι πρώτοι 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα