• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Vale μιλά για την πιθανή επιστροφή του στην Yamaha!
«Τα πράγματα έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά!»
Νέα 30/07/2012 - 18:27

Ο Valentino Rossi έδωσε την δική του άποψη για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην εργοστασιακή Yamaha για το 2013, απορρίπτοντας τον πακτωλό χρημάτων της Ducati-Audi για μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα! Οι συζητήσεις του Vale με την Yamaha δεν είναι κρυφό μυστικό, τα αποτελέσματα των οποίων ίσως τα μάθουμε και πριν την Ινδιανάπολη!

 

Για το μέλλον του, την πιθανότητα συνεργασίας και πάλι με τον αντίπαλό του Jorge Lorenzo, την επιστροφή του στα παλιά του λημέρια αλλά και την τρίτη του επιλογή, μίλησε στο MCN:

 

Σε αυτό το στάδιο της καριέρας σου, αποτελεί ρίσκο το να μείνεις στην Ducati;

 

«Είναι ρίσκο ούτως ή άλλως διότι πρέπει να πάρω μια απόφαση, ειδάλλως ο Andrea (Dovizioso) θα νευριάσει! (γελάει) Αλλά την ίδια στιγμή το πρόβλημα είναι ότι περιμένω την Audi και την Ducati. Είναι πολύ νωρίς να καταλάβω ποιος θα έρθει να βοηθήσει την Ducati, έτσι πρέπει να πάρω μια απόφαση χωρίς να γνωρίζω την όλη εικόνα!»

 

Η επιλογή σου τώρα, είναι μόνο ανάμεσα στην Ducati και στην Yamaha;

 

«Έχω και μια τρίτη επιλογή, αλλά όχι σε εργοστασιακή ομάδα. Την σκέφτομαι και αυτήν, αλλά σίγουρα προτεραιότητά μου είναι να μείνω σε εργοστασιακή ομάδα»

 

Πως θα ένιωθες σε ενδεχόμενη επιστροφή σου στην Yamaha με ομόσταυλο τον Jorge Lorenzo;

 

«Τα συναισθήματά μου έχουν αλλάξει, διότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ! Είχα κάποια προβλήματα με τον Jorge στο παρελθόν, ειδικότερα επειδή είχα νεύρα με την Yamaha. Μετά τα όσα είχα κάνει για την ομάδα, έβαλαν ομόσταυλό μου έναν πολύ δυνατό αναβάτη κι έτσι είχα τσαντιστεί περισσότερο με την Yamaha παρά με αυτόν. Τώρα καταλαβαίνω ότι η Yamaha έκανε την κατάλληλη επιλογή για την Yamaha. Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα πια…»

 

Αν πας στην Yamaha, για πρώτη φορά στην καριέρα σου θα είσαι το νούμερο δύο… τι σκέφτεσαι για αυτό;

 

«Κι αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτώ, διότι στην Ducati μπορώ να είμαι το νούμερο 1 αλλά στην Yamaha θα έχω τον Lorenzo. Πρέπει να το σκεφτώ…»

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχουμε σοβαρό πρόβλημα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα