• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έχουμε σοβαρό πρόβλημα...
Το μπροστινό δεν δουλεύει με τίποτα…
Νέα 30/07/2012 - 13:23

Την ώρα που η Ducati (και η Audi) κάνει την ύστατη προσπάθεια να πείσει τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Valentino Rossi, να μείνει στην ομάδα και το 2013, το τελευταίο που χρειάζονταν ήταν ένα άσχημο Σ/Κ και μια πτώση στον χτεσινοβραδινό αγώνα... Ο Rossi, ο οποίος δεν έχει ούτε μια νίκη από τότε που έφυγε από την Yamaha, έχει πολλά να σκεφτεί στο καλοκαιρινό διάλειμμα, προτού κάνει γνωστή την απόφασή του για του χρόνου!

 

Οι τελευταίες φήμες έκαναν λόγο για τεράστια αμοιβή του Rossi, σε περίπτωση που μείνει στους κόκκινους του Borgo Panigale, με τον ίδιο - όμως - πολλές φορές να έχει τονίσει ότι τα χρήματα δεν θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην απόφασή του, όσο μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα... και μπορεί η οικονομική πρόταση της Yamaha να μην φτάνει το ποσό της Ducati, ωστόσο η Μ1 φαντάζει πιο ελκυστική και οπωσδήποτε πιο έτοιμη για να χαρίσει και πάλι νίκες στον πολυ-Πρωταθλητή! Την Κυριακή μετά τον αγωνα μάλιστα ο ίδιος διευκρίνησε ότι η νέα πρόταση της Ducati είναι χαμηλότερη από την προηγούμενη, διαλύοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο paddock και εστίασε περισσότερο στο θέμα των αλλαγών στο αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας και τη δέσμευση της Audi ότι θέλει πολύ να γυρίσει στις νίκες.

 

Όσο για τον χτεσινό αγώνα; "Δεν πάλευα για μια θέση στο βάθρο, αλλά μια τέτοια πτώση στο τέλος του αγώνα είναι πάντα απογοητευτική και πολύ περισσότερο διότι είχα κάνει όλον τον αγώνα όπως τον πρώτο μου γύρο και ο ρυθμός μου δεν ήταν γρήγορος την στιγμή εκείνη", υπογράμμισε ο Vale "Παρ' όλα αυτά, έχασα το μπροστινό, καθώς πλησίαζα την Corkscrew, ακριβώς μόλις ακουμπούσα το φρένο, σχεδόν όπως συνέβη και στο Silverstone! Έχουμε πραγματικά σοβαρό πρόβλημα: για μια ακόμη φορά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να κάνουμε το μπροστινό ελαστικό να δουλέψει και μετά από 30 γύρους, ήταν σαν καινούργιο! Ευτυχώς είμαι καλά, αν και η πτώση ήταν μάλλον άσχημη. Δεν ήταν ένα καλό Σ/Κ. Τώρα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα, δυο εβδομάδες, και θα δούμε τι θα καταφέρουμε στην Indy..."


Η τηλεμετρία έδειξε ότι φρέναρε ακριβώς όπως και στους προηγούμενους γύρους και έτσι προς το παρόν δεν υπάρχει λογική τεχνική εξήγηση για την πτώση.  

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Vale μιλά για την πιθανή επιστροφή του στην Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Καλύτερα στην Indy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα