• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Καλύτερα στην Indy!
Είναι εκνευριστικό να έχουμε τόσες δυσκολίες όλο το Σ/Κ
Νέα 30/07/2012 - 13:21

Ο Nicky Hayden κατάφερε να περάσει τον ομόσταυλό του στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να πάρει την 6η θέση στον εντός έδρας αγώνα του στην Laguna! Φρέσκος-φρέσκος από την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ducati, ο Αμερικανός παραλίγο να τερματίσει νωρίς τον αγώνα, όταν είχε μια επαφή με τον Bautista και έμεινε 10ος.

 

Παρά ταύτα, ο Hayden δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για να μειώσει την διαφορά του από τους μπροστά και να φτάσει τον Bradl! Λίγο πριν την γραμμή τερματισμού, ο Nicky κατάφερε να προσπεράσει τον Γερμανό, για να τερματίσει στην 6η θέση για τέταρτη φορά φέτος!

 

Αν και απογοητευμένος από όλο το Σ/Κ, ο Nicky παρ’ όλα αυτά ξεπέρασε για 2 βαθμούς τον Rossi στην βαθμολογία, έχοντας τερματίσει σε κάθε αγώνα της φετινής σεζόν, ενώ ισοβαθμεί με τον Bradl στην 6η θέση με 84 βαθμούς!

 

«Η ημέρα ξεκίνησε δύσκολα, όταν έπεσα στο ζέσταμα καθώς δεν είχαν ζεσταθεί αρκετά τα φρένα. Όσο για τον αγώνα, η μοτοσυκλέτα μας ήταν στην καλύτερη κατάσταση όλο το Σ/Κ, έκανα καλό ξεκίνημα αλλά μετά ο Bautista κι εγώ είχαμε επαφή. Σκέφτηκα ότι ίσως χτύπησα την μανέτα του φρένου, έτσι ήμουν προσεκτικός στις πρώτες δυο στροφές», σχολίασε ο οδηγός της Desmosedici

 

«Στην συνέχεια ξέμεινα πίσω από τον Bautista και έχασα επαφή με το δεύτερο γκρουπ και πέρασα το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προσπαθώντας να γεφυρώσω αυτό το κενό. Έφτασα τον Bradl, όμως οι υπόλοιποι είχαν ξεφύγει αρκετά, αν και δεν είχα τον ρυθμό να τους ακολουθήσω ούτως ή άλλως… πίεσα μέχρι τέλους, αν και ανοιγόμουν αρκετά στις στροφές. Είναι απογοητευτικό να δυσκολευόμαστε τόσο πολύ όλο το Σ/Κ και δεν ήθελα να τα καταφέρω έτσι, πριν το διάλειμμα, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στην Indy

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχουμε σοβαρό πρόβλημα...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Casey ήταν καλύτερος σήμερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα