• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Casey ήταν καλύτερος σήμερα!
Όσκαρ ατυχίας για τον Ben Spies!
Νέα 30/07/2012 - 10:17

Ξεκινώντας από την pole position, ο Jorge Lorenzo έκανε καλό ξεκίνημα ακολουθούμενος από τον Dani Pedrosa. Κρατούσε το προβάδισμα, μέχρι που ένα μικρό περιστατικό στην Corkscrew, επέτρεψε στον Stoner να μειώσει την διαφορά και να τον περάσει στον 21ο γύρο... ο Ισπανός της Yamaha κράτησε την δεύτερη θέση και πέρασε την γραμμή τερματισμού, πάνω από 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

"Έβαλα τα δυνατά μου στην αρχή για να χτίσω μια μικρή διαφορά και το κατάφερα, αλλά στην corkscrew παραλίγο να πέσω!", σχολίασε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ο ποίος παρά την δεύτερή του θέση στην Laguna, κατάφερε να εδραιώσει ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του έναντι του δεύτερου Pedrosa! "Στην συνέχεια ο Casey με πρόλαβε μέσα σ' έναν γύρο... μετά δεν μπορούσα να συνεχίσω στον ρυθμό που είχα στην αρχή! Ίσως το μαλακό ελαστικό να ήταν η καλύτερη επιλογή γι' αυτόν τον αγώνα. Αναμφίβολα ο Casey είχε έναν εξαιρετικό ρυθμό και ήταν αδύνατον να τον κερδίσω!"

 

Ενός κακού μύρια έπονται.... δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στην περίπτωση του Spies, o οποίος από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρείται από κακοτυχία η οποία - παρά το ότι ξεκίνησε καλά το Σ/Κ - συνεχίστηκε και μέσα στην πατρίδα του! Παρά το δυνατό του ξεκίνημα στον αγώνα, στον 22ο γύρο ο Τεξανός έπεσε από ένα τεχνικό λάθος με το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας του.

 

"Είχαμε ένα τεχνικό λάθος με το ψαλίδι... αισθανόμουν καλά, δεν είχα την ίδια πρόσφυση με τις προηγούμενες διαδικασίες (με το σκληρό ελαστικό), αλλά στους δέκα τελευταίους γύρους άρχισα να ξεφεύγω και είχα ακόμα έναν άσο στο μανίκι μου!", τόνισε ο Αμερικανός αναβάτης. "Άρχισα να χτίζω μια διαφορά από τον Dovi, όταν εντελώς αναπάντεχα η μοτοσυκλέτα έφυγε...! δεν είχα καθόλου έλεγχο, δεν γλίστρησε ή κάτι τέτοιο, απλά έφυγε εντελώς! Στην αρχή πίστεψα ότι κάτι χτύπησα, αλλά δεν είχε τίποτα εκεί! Δεν φταίει κανείς, αλλά η κακοτυχία μας!"

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Καλύτερα στην Indy!

« Προηγούμενο άρθρο

Με το μαλακό για την νίκη ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα