• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Redding 1'50'' με την Ducati στο Mugello
Ο Βρετανός εντυπωσίασε στην πρώτη του επαφή
Νέα 02/08/2012 - 14:32

Ο οδηγός της Moto2, ο Scott Redding πιστεύει ότι οι μοτοσυκλέτες MotoGP του ταιριάζουν περισσότερο, όπως είπε μετά το τεστ που έκανε με την Ducati στο Mugello χθες. 

Ο 19χρονος Βρετανός δοκίμασε την τελευταία έκδοση της Desmosedici GP12, που βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης.

“Ήταν δύσκολα, αλλά διασκεδαστικά και σίγουρα περισσότερο από ότι περίμενα”, είπε ο οδηγός της Marc VDS Racing στο BBC Sport. “Μερικά πράγματα ήταν ευκολότερα, όπως το στρίψιμο. Το πιο δύσκολο ήταν να συνηθίσω το traction control. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η ταχύτητα στο τέλος της ευθείας. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γρήγορη η μοτοσυκλέτα", συμπλήρωσε.

 

Τη στιγμή που είναι ένας από τους ψηλότερους και βαρύτερους οδηγούς της Moto2, το επόμενο βήμα στην κατηγορία MotoGP φαίνεται λογικότερο. “Πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Είναι η πρώτη φορά που οδηγώ κάτι μεγαλύτερο από μια Moto2, έτσι σίγουρα ήταν κάτι περίεργο για το σώμα μου, περισσότερο από ότι περίμενα, αλλά στο τέλος το ευχαριστήθηκα”, είπε ο οδηγός που χαρακτηρίζεται για την “τρέλα” του στο paddock.

“Πέτυχα το χρόνο που είχα ως στόχο και ένιωσα άνετα. Πιστεύω ότι είναι η κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να πάω”.

 

Ο Redding έκανε 127 γύρους σε δύο μέρες και ο ταχύτερός του γύρος ήταν 1'50'' με λάστιχα αγώνα. Για παράδειγμα ο Valentino Rossi έκανε 1:48.4 στον αγώνα στο Mugello τον Ιούνιο.

“Ο Filippo Preziosi φάνηκε αρκετά ευχαριστημένος με το χρόνο μου και με τον ενθουσιασμό μου και με το ότι συνέχισα συνέχεια να πηγαίνω σταθερά. Πιστεύω ότι αυτοί (οι άνθρωποι της Ducati) ήταν χαρούμενοι με την απόδοσή μου τις δύο μέρες του τεστ. Έκανα ότι μπορούσα”, συμπλήρωσε ο Redding.

 

Από σήμερα την ίδια μοτοσυκλέτα δοκιμάζει ο Andrea Iannone και όπως έχουμε γράψει ο team manager Vitto Guareschi έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας για τους δύο οδηγούς, που μπορεί να βρίκσονται σε μια δορυφορική ομάδα το 2013. Ο Rossi επίσης έχει εκφραστεί θετικά για τον Redding: “Οι άνθρωποι της Ducati ζήτησαν τη γνώμη μου για νέους οδηγούς για το μέλλον και τους μιλησα για τον Iannone, αλλά και ο Redding έχει υψηλές προοπτικές”, είπε ο “γιατρός”.

 

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο…

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δεν τα παρατάω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα