• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: Δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο…
… σε περίπτωση που φύγει ο Rossi!
Νέα 02/08/2012 - 15:30

Ο Vittoriano Guareschi (και ο αδερφός του) είναι φίλος με τον Valentino Rossi για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ πριν ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έρθει στην Ducati το 2011! Ωστόσο, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο Guareschi άφησε να εννοηθεί ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι σκέφτεται και προς τα πού κλίνει ο Vale για το μέλλον του…

 

«Ελπίζω να μείνει μαζί μας, έχω την αίσθηση ότι δεν έχει υπογράψει πουθενά ακόμη», υπογράμμισε ο Vitto «Αποχαιρέτησα τον Valentino καθώς έμπαινε στο αεροπλάνο για Ibiza και μου είπε ότι θα τα πούμε σε μια εβδομάδα και μέχρι τότε, δεν θα συζητούσε τίποτα για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα γίνει και έφυγε χωρίς να μας αφήσει καμμία ένδειξη του τι σκοπεύει να κάνει…!»

 

Ο CEO της Ducati, Gabriele del Torchio, έχει κάνει την προσφορά του στον Rossi – παρά τα άσχημα αποτελέσματά του φέτος – αλλά δεν ήταν σε θέση να διαβεβαιώσει τον Vale ότι η Ducati θα καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική με την αρωγή της Audi. Από την άλλη, ο Guareschi, δεν θέλει να σκέφτεται την Ducati χωρίς την παρουσία του Rossi, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τους κόκκινους του Borgo Panigale!

 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο… το βασικό μας σχέδιο (να μείνει ο Rossi) είναι τόσο σημαντικό που δεν υπάρχει τίποτα άλλο! Έχει την μπάλα στα χέρια του και η κίνηση είναι δική του. Πάω στις παραλίες τώρα και θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που φύγει, προτιμώ να βρω καμμιά ιδέα για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε με αυτόν μαζί μας…»

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Νικητής αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη!

« Προηγούμενο άρθρο

O Redding 1'50'' με την Ducati στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα