• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενη στάση Ινδιανάπολη!
Τα βλέμματα στην Αμερική μετά την μετεγγραφή Rossi στην Yamaha!
Νέα 14/08/2012 - 13:35

Το μεγαλύτερο νέο, πριν τον επόμενο γύρο στη Ινδιανάπολη, ήταν ότι ο Valentino Rossi έφυγε από την Ducati και επέστρεψε στην εταιρεία από την Iwata, για άλλα δυο χρόνια. Έτσι, το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού τελείωσε και έδωσε την θέση του στις εικασίες για το ποιος θα αναπληρώσει το κενό του Ιταλού πολύ-Πρωταθλητή στους κόκκινους, με τον Dovizioso να είναι το μεγάλο φαβορί…

 

Ωστόσο το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και μέσα στις πίστες, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας – Jorge Lorenzo – να θέλει να αυξήσει την διαφορά του από τους διώκτες του, σε μια πίστα όπου θριάμβευσε το 2009! Πέρυσι βέβαια, ο Ισπανός άσος τα βρήκε σκούρα εκεί, ωστόσο οι φετινές του εμφανίσεις και η εντυπωσιακή του σταθερότητα, τον κάνουν να φαντάζει το φαβορί για νίκη και στην Ινδιανάπολη. Το δίδυμο της Honda, Dani Pedrosa και Casey Stoner, οι οποίοι ακολουθούν στην βαθμολογία, θα κοιτάξουν να μειώσουν την διαφορά τους από τον Ισπανό της Yamaha.  Άλλωστε και οι δυο τους έχουν πολύ καλές αναμνήσεις από την Ινδιανάπολη, με τον Αυστραλό να κερδίζει πέρυσι και τον ομόσταυλό του να ακολουθεί στην δεύτερη θέση.

 

Ο Andrea Dovizioso έρχεται στην Ινδιανάπολη με την προσδοκία να προσθέσει ακόμα ένα βάθρο στην συλλογή του φέτος, εν μέσω των σεναρίων που τον θέλουν να πηγαίνει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Ο Ιταλός της Tech 3 θα προσπαθήσει να κρατήσει πίσω του τον Crutchlow, ο οποίος θα ψάξει το πρώτο του βάθρο φέτος! Ο Stefan Bradl, πάνω στην δορυφορική του μοτοσυκλέτα, φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Nicky Hayden και θα προσπαθήσει να κλείσει την διαφορά του από τον Crutchlow. Ο Γερμανός συνεχίζει να βελτιώνεται στην παρθενική του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία, ενώ από την άλλη, ο Hayden δεν θα θέλει σε καμμία περίπτωση να νικηθεί στην βαθμολογία από έναν νεοφερμένο και θα τα δώσει όλα για να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται, στον εντός έδρας αγώνα.

 

Ο ομόσταυλός του, Valentino Rossi, παρά το ότι φεύγει από την Ducati, δεν θα τα παρατήσει και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στην Laguna Seca, όταν και έπεσε στον τελευταίο γύρο, για πρώτη φορά φέτος. Ο Alvaro Bautista του Gresini, θα κοιτάξει να γίνει και πάλι η πρώτη δορυφορική μοτοσυκλέτα (τερμάτισε πίσω από τον Bradl στους τελευταίους 3 αγώνες) και να ξαναβρεί λίγο από την χαμένη του φόρμα, που του επέτρεψε να πάρει την pole και την 4η θέση στο Silverstone. Ο Ben Spies, ο άτυχος Αμερικανός, θα προσπαθήσει να αλλάξει την τύχη του στον εντός έδρας αγώνα του, εκεί όπου πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει την 3η θέση! Τέλος, ο Barbera δεν θα καταφέρει να δώσει το παρόν στην Αμερική και θα αντικατασταθεί – και πάλι – από τον Toni Elias, ενώ ο Abraham – ο οποίος θα είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο – αναμφίβολα θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα του δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.  

 

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Η σεζόν τώρα ξεκινάει για μας

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θέλω τους καλύτερους αναβάτες στο γκαράζ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα