• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Η σεζόν τώρα ξεκινάει για μας
Νέα πράγματα σε κινητήρα και πλαίσιο στην Ducati
Νέα 14/08/2012 - 13:44

Ο Nicky Hayden έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ducati, αλλά και το νέο πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας από δω και πέρα μέχρι τουλάχιστον το τέλος της φετινής σεζόν. “Πέρυσι κάναμε μεγάλες αλλαγές στα μέσα της περιόδου και αυτό μας μπέρδεψε. Φέτος χρησιμοποιούμε το ίδιο πλαίσιο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά ουσιαστικά είναι ίδιο. Προφανώς πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς τα μπροστά. Η προτεραιότητα είναι να εξαλείψουμε την υποστροφή και γι αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη ακαμψία”, είπε το 'Kentucky Kid' σε μια τηλε-συνέντευξη εν όψη του αγώνα της Ινδιανάπολης, που γίνεται πολύ κοντά στο σπίτι του, στο Κεντάκι, που είναι διπλανή πολιτεία. 

 

Ο Hayden δηλώνει πίστη στο σχέδιο του Filippo Preziosi:

“Στο Mugello, εγώ και ο Valentino κάναμε τον καλύτερό μας αγώνα των δύο τελευταίων χρόνων. Ήταν σίγουρα ενθαρρυντικό. Κάποιες φορές βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ και έχουμε ελπίδα ότι τα πράγματα θα γυρίσουν προς το καλό μας. Βέβαια στην Laguna κουραστήκαμε”.

Το επόμενο προγραμματισμένο τεστ για τους εργοστασιακούς οδηγούς είναι στο Misano μετά τον αγώνα και όχι στο Brno, όπως οι άλλες ομάδες και εκεί θα δοκιμαστούν πράγματα και για την επόμενη σεζόν.

“Για την ώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στην κατανομή βάρους και ο Valentino δοκίμασε κάποιες λύσεις στο Mugello. Κάποια προβλήματα προέρχονται από το μοτέρ, αλλά είναι - χωρίς συζήτηση – απαραίτητη η βελτίωση στο πλαίσιο. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Όταν αλλάζεις πράγματα στη διάρκεια της χρονιάς, ποτέ δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται χρόνος για να δοκιμαστούν οι σωστές ρυθμίσεις. Στο Misano θα δοκιμάσουμε μερικά μικρά πράγματα και θα έχουμε νέα μέρη για το πλαίσιο, εν όψη των τελευταίων αγώνων της χρονιάς".

 

Ο Αμερικανός μίλησε και για την έλευση της Audi:

“Η Audi εκτός από τα οικονομικά μπορεί να βοηθήσει και με το τεχνολογικό της επίπεδο. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, αν και οι αλλαγές χρειάζονται πάντα χρόνο. Μίλησα με τον Preziosi την προηγούμενη εβδομάδα και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθούν οι νέες πηγές, αλλά αυτό θα γίνει. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτήν την ομάδα και σε αυτήν τη μοτοσυκλέτα. Έχει κερδίσει στο παρελθόν και δεν βλέπω γιατί να μην μπορεί να το κάνει και στο μέλλον”.

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi μιλάει 1η φορά μετά τον χωρισμό!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενη στάση Ινδιανάπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα