• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi μιλάει 1η φορά μετά τον χωρισμό!
“Λυπάμαι...”
Νέα 14/08/2012 - 19:05

Ο Valentino Rossi έσπασε τη σιωπή του των τελευταίων ημερών και πρώτη φορά μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο εταιριών (Ducati & Yamaha) “μίλησε” ο ίδιος για τον χωρισμό του με την Ιταλίδα μοτοσυκλέτα. 

 

Πως μίλησε; Μα, φυσικά μέσω twitter, που είναι τον τελευταίο χρόνο το αγαπημένο του μέσο επικοινωνίας με τους οπαδούς του. Μάλιστα χρειάστηκαν 3 twits για να χωρέσει όλο το μήνυμά του!

 

«Είναι πολύ κρίμα να μην είμαι σε θέση να είμαι ανταγωνιστικός με την Ducati, θα ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση για μένα και για όλα τα “παιδιά” που δούλεψαν μαζί μου και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.

Και τότε θα μπορούσε να είναι ευχάριστο για όλους τους οπαδούς μας. Λυπάμαι.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη 8 GP μέχρι το τέλος και θα δουλέψουμε στο μέγιστο για να κάνουμε κάποιον καλό αγώνα. Γεια σε όλους".

 

Είναι πραγματικά κρίμα που ο Rossi και η ομάδα του δεν κατάφεραν αυτό που αρχικά τους φαινόταν εύκολο, το να δαμάσουν και να φέρουν στα μέτρα τους την Desmosedici. Και σίγουρα λυπάται ο “γιατρός” που δεν βρήκε το φάρμακο, γιατί έτσι φεύγει χωρίς να έχει καταφέρει όσα ο Stoner, κάτι που θα θυμούνται για πολλά χρόνια οι οπαδοί και των δύο οδηγών!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Σταθεροί και δυνατοί και στην Ινδιανάπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Η σεζόν τώρα ξεκινάει για μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα