• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Σταθεροί και δυνατοί και στην Ινδιανάπολη!
Μόνος στόχος η νίκη για τον Stoner στην Ινδιανάπολη!
Νέα 14/08/2012 - 19:40

Στην μικρή της ιστορία στο ημερολόγιο του MotoGP, η Ινδιανάπολη είναι ιδιαιτέρως φιλική στο δίδυμο της Honda. Ο Dani Pedrosa (μια pole, μια νίκη και μια δεύτερη θέση εκεί) και ο Casey Stoner (μια pole και μια νίκη) ήταν οι δυο πρώτοι στον περσινό αγώνα! Το 2010 μάλιστα, ο Pedrosa έκανε επίδειξη δύναμης, τερματίζοντας 3.5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον τοπικό ήρωα, Ben Spies!

 

«Το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν καλό… σε αυτές τις 2 εβδομάδες κατάφερα να χαλαρώσω λίγο, να περάσω λίγο διάστημα με φίλους και να επιστρέψω στην προπόνηση», σχολίασε ο Ισπανός αναβάτης της Honda «Αυτήν την περίοδο, η Ινδιανάπολη είναι αρκετά ζεστή και η φυσική κατάσταση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μου αρέσει να οδηγώ σ’ αυτήν την πίστα και είχα καλά αποτελέσματα εκεί στο παρελθόν. Ανυπομονώ για τον αγώνα και θέλω να παλέψω για την νίκη, διατηρώντας την σταθερότητα που έχουμε δείξει όλη την χρονιά, στο πρώτο μέρος του Πρωταθλήματος!»

 

Φέτος, η 1000cc RC213V θα κάνει την διαφορά στην μεγάλη ευθεία και αυτό το ξέρει καλά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner. Η εναλλαγές στην άσφαλτο, η ταχύτατη στροφή και οι συνεχόμενες αλλαγές κατεύθυνσης, είναι μέσα στο DNA αυτής της “σφιχτής” και τεχνικής πίστας, διάσημης για το oval και την Brickyard!

 

«Μετά την μεγάλη νίκη μας στην Laguna, κάναμε ένα καλό διάλειμμα στην Αμερική», ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός αναβάτης «Είναι πάντα καλό να χαλαρώνεις και να περνάς χρόνο με τους φίλους σου. Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος οπαδός της Ινδιανάπολης, κυρίως διότι δεν αγωνιζόμαστε στην ιστορική πίστα…! Είναι επίπεδη, απλή αλλά και πολύ σφιχτή! Υπάρχουν μερικές διασκεδαστικές στροφές, αλλά η πλειοψηφία είναι δύσκολες και σφιχτές… Είναι ωραίο να επισκέπτεσαι μια τόσο ιστορική πίστα, αλλά είναι κρίμα που δεν θα έχουμε την δυνατότητα να γευτούμε κάτι από αυτήν την ιστορία. Τα αποτελέσματά μας είναι καλά εκεί, άλλωστε κερδίσαμε πέρυσι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για να δούμε τι μπορεί να καταφέρει η RC213V φέτος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Προπόνηση και στο διάλειμμα!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi μιλάει 1η φορά μετά τον χωρισμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα