• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Προπόνηση και στο διάλειμμα!
Την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο ψάχνει ο Spies!
Νέα 15/08/2012 - 08:30

Μετά το – απαραίτητο θα συμφωνείτε – καλοκαιρινό διάλειμμα, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στον υπερατλαντικό αγώνα της Ινδιανάπολης, εκεί όπου παραδοσιακά δυνατός παρουσιάζεται ο Jorge Lorenzo, ο οποίος μόνον πέρυσι δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας απλά την 4η θέση! Το 2009, όταν και μεγάλη αίσθηση στους Αμερικανούς προκάλεσε το κράνος του: “Captain America”, ο Ισπανός πέτυχε μια καταπληκτική νίκη!

 

«Πραγματικά μου αρέσει πολύ να οδηγώ στην Ινδιανάπολη και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα βάθρα μου τόσο το 2008, όσο και το 2010 και φυσικά την μεγάλη μου νίκη το 2009», παραδέχτηκε ο Lorenzo! «Πέρυσι στον αγώνα εκεί, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ με την πρόσφυση κι έτσι ελπίζω να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα φέτος. Το διάλειμμα ήταν ευχάριστο, αλλά έκανα και προπόνηση για να είμαι έτοιμος γι’ αυτό το Σ/Κ!»

 

Ο Ben Spies παρουσιάζεται πάντα δυνατός μπροστά στο κοινό του, κατακτώντας την pole position το 2010 και ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση στον αγώνα της ίδιας χρονιάς. Το 2011 ήταν ακόμα ένας πολύ δυνατός αγώνας για τον Ben, ο οποίος αφού πέρασε τον Lorenzo, εξασφάλισε την τρίτη θέση και ακόμα ένα βάθρο.

 

«Θα είναι καταπληκτικό να βγω και πάλι μπροστά στους Αμερικανούς φιλάθλους… λατρεύω να αγωνίζομαι στην Αμερική! Η υποδοχή είναι πάντα φανταστική!», υπογράμμισε ο Τεξανός αναβάτης «Στην Ινδιανάπολη τα πάμε καλά και είναι μια ιδιαίτερη πίστα για εμένα, καθώς εκεί κατέκτησα το πρώτο μου βάθρο στο MotoGP! Εύχομαι να καταφέρω να ανέβω για 3η συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο εκεί!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Barbera ίσως αγωνιστεί στην Ινδιανάπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Σταθεροί και δυνατοί και στην Ινδιανάπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα