• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κρύβει δυσκολίες η Ινδιανάπολη!
Hayden: Θα απογοητευτώ αν δεν πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα!
Νέα 15/08/2012 - 12:53

Το μεγαλύτερο νέο για την ομάδα της Ducati έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και αφορούσε στην αποχώρηση του μεγάλου της αστέρα, Valentino Rossi, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha! Τώρα όμως, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ινδιανάπολη και στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος, όπου ο Ιταλός 9 φορές Πρωταθλητής πέτυχε την νίκη το 2008, όταν εκεί διεξήχθη για πρώτη φορά αγώνας για το Πρωτάθλημα.

 

«Αυτό το διάλειμμα ήταν μια ευκαιρία για να πάρω σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, όμως τώρα θέλω να επιστρέψω στους αγώνες για να βελτιωθούμε και κατά την διάρκεια αυτού του Σ/Κ θα είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο τι θέλουμε να πετύχουμε στην πίστα. Η Ινδιανάπολη δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αν και έχω κερδίσει εδώ. Είναι ιδιαίτερη πίστα καθώς είναι από αυτές που πάμε σε αντίθετη κατεύθυνση και ως εκ τούτου οι γραμμές είναι κάπως περίεργες στις στροφές. Είναι μια πίστα που κρύβει δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα το διασκεδάσουμε!», σημείωσε ο "Γιατρός" λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Κυριακής.

 

Ο Αμερικανός της Ducati από την πλευρά του, δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε μια πίστα τόσο κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κεντάκι, εκεί όπου κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο με την Ducati, το 2009!

 

«Η Laguna ήταν καλή, αλλά η Ινδιανάπολη είναι ο πραγματικός εντός έδρας αγώνας, καθώς είναι πολύ κοντά στο Κεντάκι!», σχολίασε χαρούμενος ο Hayden «Δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ’ ότι περίμενα στην Laguna, αλλά η Ινδιανάπολη είναι πολύ πιο γρήγορη και με περισσότερες ευκαιρίες να ανοίξεις γκάζι. Θα είναι ωραία εκεί με τις 1000άρες και θα είναι διασκεδαστικό για τους Αμερικανούς φιλάθλους να τις δουν σε δράση! Πέρυσι η φθορά των ελαστικών ήταν υψίστης σημασίας, αλλά ελπίζω ότι η άσφαλτος θα είναι καλύτερη φέτος. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός ήδη από την Παρασκευή και θα απογοητευτώ αν δεν πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν εδώ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Επίθεση Stoner σε Rossi – Burgess

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Barbera ίσως αγωνιστεί στην Ινδιανάπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα