• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίθεση Stoner σε Rossi – Burgess
Μίλησε σε Αυστραλιανό website
Νέα 15/08/2012 - 13:39

Ο Casey Stoner ξεκίνησε μια τσουχτερή επίθεση στην εικόνα του Valentino Rossi, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιταλού στην Yamaha, γράφει το Αυστραλιανό site tensport. O Stoner κατηγορεί τον Rossi ότι απέτυχε να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα στο όριό της και επικρίνει δριμύτατα τον πολυπρωταθλητή και τον Αυστραλό αρχιμηχανικό του Jeremy Burgess για το ότι καυχήθηκαν ότι μπορούν να φτιάξουν μια Ducati με την οποία “κάθε οδηγός θα μπορούσε να νικήσει”. 

“Αυτά είναι τα λόγια τους από την πρώτη μέρα”, είπε ο Stoner σήμερα στην Αυστραλία.

"Ο Jerry είπε ότι θα του πάρει 80 δευτερόλεπτα για να φτιάξει αυτή τη μοτοσυκλέτα και ότι ήταν μια απλή περίπτωση και τώρα έχουν σχεδόν δύο χρόνια και δεν έκαναν ακόμη τίποτε. Ο Valentino προφανώς δεν θέλει να πιέσει στα όρια και να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα που δεν είναι τέλεια, το έχει παραδεχτεί αυτό.

Προφανώς δεν θέλει να το προσπαθήσει με την Ducati", είπε ο Αυστραλός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

“Απλά αισθάνομαι ότι λυπάμαι πολύ για την Ducati, για το ότι πήγε εκεί ο Valentino και δεν έκανε τίποτε παρά να παραπονιέται για τη μοτοσυκλέτα, για σχεδόν δύο χρόνια”, πρόσθεσε ο Stoner.

“Οι φορές που χρειάστηκε να καταπιεί τα όσα είπε δεν είναι αστείο, αλλά οι οπαδοί ακόμη τον συγχωρούν για αυτό”, κατέληξε στα πράγματι πολύ δηκτικά σχόλια.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo και ο Spies σας προκαλούν!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Κρύβει δυσκολίες η Ινδιανάπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα