• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner δεν αλλάζει γνώμη, μένει έξω το 2013
Δεν έδωσε συνέντευξη εναντίον του Rossi!
Νέα 17/08/2012 - 13:25

O Casey Stoner μιλησε για αρκετά θέματα που αφορούν το μέλλον του, αλλά και όσα είπε εναντίον των Rossi & Burgess, τα οποία αναφέρθηκαν σε δίκτυο της πατρίδας του. 

Αρχικά χθες στην Ινδιανάπολη ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει κάτι στην απόφασή του να αποσυρθεί του χρόνου.

“Όχι, ξέρετε οι καλοκαιρινές διακοπές ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την απόφασή μου, ότι θέλω να είμαι μακριά από τους αγώνες. Για να είμαι ειλικρινής φέτος ήταν πολύ δύσκολο να βρω κίνητρα για να συνεχίσω να πιέζω όλη την ώρα”, είπε ο Αυστραλός, που αναφέρθηκε και στις φήμες ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ducati και να κερδίσει πάλι.

“Όχι, δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο, η Honda ήταν πάρα πολύ καλή με μένα. Λέω ότι οι αποφάσεις μου δεν πάρθηκαν λόγω των κατασκευαστών ή αυτών που ονειρεύτηκα ότι θα ήθελα να κάνω στους αγώνες. Οι αποφάσεις μου πάρθηκαν για την πραγματική ζωή, τον πραγματικό κόσμο. Ξέρετε θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου με έναν άλλο τρόπο”, απάντησε ο Αυστραλός και μετά όταν ένας συνάδελφος δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας:

“Ναι, αλλά αισθάνθηκες μέσα σου ότι θα μπορούσες να πας πίσω στην Ducati και να την κάνεις να κερδίσει;” η απάντηση ήταν μονολεκτική:

“Όχι”.

Έτσι λοιπόν ο Αυστραλός βάζει τέλος σε όποια σενάρια επιστροφής, τουλάχιστον για το 2013.

 

Επίσης ρωτήθηκε για τη γνώμη του όσον αφορά τον Dovizioso και το κατά πόσο θα πετύχει στο να οδηγήσει την Desmosedici:

“Δεν έχω ιδέα. Λέγεται εδώ και χρόνια ότι το στυλ οδήγησης κάποιου οδηγού είναι παρόμοιο με αυτό κάποιου άλλου και ταιριάζει στην Ducati. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει τίποτε με το στυλ. Είναι προσωπική υπεροψία. Όπως και να σκέφτεσαι ότι πρέπει να οδηγηθεί μια μοτοσυκλέτα, πρέπει βασικά να την οδηγήσεις όπως θέλει εκείνη να οδηγηθεί. Ξέρετε, μπορεί να πας σε έναν άλλο κατασκευαστή και να πεις ότι έτσι το έκανα εδώ και δούλεψε και γιατί αυτό δεν δουλεύει εκεί; Αλλά πιστεύω ότι μόνο θέμα υπεροψίας και πρέπει να την αφήσεις και να οδηγήσεις με τον τρόπο που χρειάζεται”.

Βέβαια η απάντηση αυτή μπορεί να είναι μια συμβουλή προς τον Dovi, αλλά σίγουρα για άλλη μια φορά είναι σπόντα για τον Rossi, για τον οποίο λέει με λίγα λόγια ότι δεν τα κατάφερε με την Ducati λόγω της υπεροψίας του, στο να μην προσαρμόσει το στυλ του στην Desmosedici, αλλά να θελήσει να γίνει το αντίθετο.

 

Τέλος ο Αυστραλός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα που αφορούν τη συνέντευξή του στο Αυστραλιανό δίκτυο στο οποίο φέρεται να κατηγορεί τους Rossi & Burgess.

“Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κείμενο που κόπηκε από πράγματα που είπα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ποτέ δεν έδωσα συνέντευξη και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτά που είπα, αλλά ήταν τον ενάμιση χρόνο αποσπασματικά και τα έβαλαν όλα μαζί”.

 

Επόμενο άρθρο »

Indianapolis: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi για Rossi: Άσχημο να βλέπεις την πτώση ενός Πρωταθλητή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα